Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma reggelre tiltódott a...

Ma reggelre tiltódott a Facebook és Instagram fiókom mindenféle indoklás nélkül. Azóta a telefonomról senkinek a Facebook vagy Instagram fiókjába nem enged bejelentkezni (iPhone 8). Valakinek valami ötlet, hogy mi történhetett?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy csak csevegésre használtam a Facebookot, évek óta egy posztom, kommentem nem volt.
2019. jún. 17. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek tiltják, nálam egyenlőre semmi...
2019. jún. 17. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten megnyugtato hogy nem csak engem tiltottak.
2019. jún. 17. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanaz a helyzet. Csak úgy kitiltott a fb-ról. Több ismerősömet is kitiltották a fb-ról. Próbáltam interneten utána nézni ,mi ez a sok tiltást. Semmi infot nem találtam róla.
2019. jún. 17. 19:02
 4/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Jelzett a facebook intelligenciaszint-felismerő algoritmusa, hogy vétettél az ellen, hogy minimum 13 évesnek kell lenned.
2019. jún. 17. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon sajnálom, de úgy tűnik, a FB meghülyült.

Engem harmatcseppes őszi falevelek fényképe (saját kép) alapján tiltott ki, azon a címen, hogy szerintük "közösségellenes" vagyok.

Azóta semmivel, semmilyen módszerrel nem lehet igazolni magamat, hogy én vagyok én, semmivel nem lehet visszajutni. Hivatalos iratokat sem fogadnak el. Nos, EZ a ma Facebook. A szuper amerikai közösség, a moráljukkal együtt, no és a demokrácia csúcsa! No comment.

Talán el kellene gondolkodni azon, hogy egy európai "facebook"-ot kéne csinálni, valamit olyat, mint az iwiw volt, vagy jobbat. Annyi okos programozó van ma Magyarországon, és szerte az EU-ban, miért nem csinálnak egy jobb rendszert? És máris mehet a Fb a francba.

2019. jún. 17. 19:18
 6/7 anonim válasza:
Telepítsd újra a telefonodat,új iphone-ként. Biztonsági mentést ne állítsd vissza mert rögtön letilt. Rakd az adataidat ideiglenesen gépre/írd ki őket(telefonszámok stb),bár ha ICloudon engedélyezve van a kontaktok stb. akkor visszaáll ahogy bejelentkezel. Nekem így sikerült megoldani a problémát,volt egy kis idő amíg visszaraktam rá mindent de legalább szelektáltam a telefonomon.:D
2019. júl. 9. 16:12
 7/7 anonim válasza:
Igen!
2019. júl. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!