Aki 3-500e-ért vesz telefont az mit csinál vele ami indokolja, hogy pl. Ne egy 100-200e-res középkategóriás telót vegyen?
Engem nem érdekel, hogy ki mennyiért vesz telefont, én meg nem presztízsből veszek drágát, hanem a tudását bizony nagyon meg kell fizetni (sajnos) !
Nálam például a szempontok: szeretek telefonon is filmet nézni, ezért előny a nagy kijelző, de a kevesebb kihasználhatóság miatt “csak” 1080p az ideális nekem. 8K@30fps, 4K@60fps, és FHD@240fps videózási képesség brutális, nem feltételek az ekkora paraméterek, de főleg olyan szempontból vonzóak, hogy így a családi videók mégjobban visszahozzák majd az emlékeket a jövőben, meg persze fotózásban is legyen jó, az viszont mindenképp! Nyáron az esetleges medencés bulikhoz meg előny, ha vízálló is. Az Androidot szeretem, ezen a fronton pedig a Snapdragon processzorok technológiája a legjobb, szóval az mindenképp feltétel! - Mindezek összeségében a Samsung Galaxy S23+ volt az álmom, 512 GB tárhellyel, ami legolcsóbban normális webshopból anno átlag 320 ezerért még egész korrekt volt szerintem, és nekem ez körül van a lélektani határ is, amit kis ügyeskedéssel még ki tudnék adni egy telefonért, többet nem nagyon.
"Igazából arra gondoltam hogy mivel tud többet egy drágább telefon mint egy olcsóbb. Mit lehet jobban csinálni vele. "
Nem tudjuk mire gondoltál.
Nem azt írtad.
Még az a szerencse, hogy a kérdező egy felvilágosult, magas intelligenciájú, tanult ember és figyel az ilyen részletekre.
Respect!
Sógorom is ilyen hülye, pont ilyen beállítottságú, de egy dokumentumot nem tud átküldeni úgy, hogy az rendben legyen. Szerinte tök jó, amilyen képet csinál róla, és nem lehet meggyőzni, hogy olvashatatlan fos.
Nem tudom, vannak ilyen emberek.
🤷♂️🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!