Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy új telefont,...

Ha veszek egy új telefont, meg lehet valahogy oldani, hogy minden jelenlegi programom (esetleg fájlom) átkerüljön rá?

Figyelt kérdés
Teljesen laikus vagyok a témában. Hallottam ezt a szót, hogy szinkronizálás, ez valami ilyesmit jelent? Vagy csak átmásolgatni tudom, meg a programokat újból feltelepíteni?
okt. 17. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak "telefonklónozó" alkalmazások.

Illetve a legtöbb készülék első bekapcsoláskor felajánlja, hogy másold át a régi telefonról a dolgokat.

Lassú folyamat, de gyakorlatilag minden ugyanúgy lesz utána az újon, mint a régin.

okt. 17. 04:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

milyen telefonrol beszélünk androidvagy ios?

amugy igen androidos telefonoknål rendszer a bekapcsolåskor felajånja hogy åtmåsolja az elözö telefonon lévö programokat adatokat de ez csak akkor van igy ha Androidrol androidra váltasz .

okt. 17. 05:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az új rendszer indításakor lehetőség van arra, hogy a régiről automatikusan átmozgassa az adataid, meg a storeból telepített fájlokat is telepítse az újra. Nekem még a csengőhangot és a háttérképet is ugyanolyanra állította, igaz kurblizott rajta vagy 3 órányit, de közben hozzá se kellett nyúlni.
okt. 17. 06:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Android. És ez milyen alapon működik amúgy? Valami bloutooth, wifi?
okt. 17. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

WIFI, nyilván a hozzáférést magadnak kell beállítanod.

[link]

okt. 17. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

Samsungnál ki lehet választani, hogy wifin keresztül akarod, vagy kábellal. Utóbbi esetében a gyári USB C-C kábel tökéletes a célra (a két telefont dugod a két végére).

Ez általában gyorsabb, mint a vezeték nélküli megoldás.

okt. 17. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Smart Switch applikáció

A régi és az új mobilra kell letölteni, ezzel minden beállítás applikáció átvihető.

jobb boltokban az eladó segít megcsinálni

(Samsung Experience Store,

J5 => A40, később A40 => A71)

okt. 17. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!