Miért dobja fel folyton azt a 2 fotót az iphonom, a 670 ből?
Figyelt kérdés
Féléve szakítottam a barátommal, de a mobilom (iphone) mindennap feldobb egy képajánlatot, emléket. Erdekes azóta a mobilom a többszáz kép közül mind ugyanazt a ket képet dobja fel, amin ketten vagyunk..
Nem törölném a fotókat mert jól néztem ki rajtuk.
Kérdés, hogy létezik h a mobil mindig azt a 2 fotó közül válogat, néha betesz egy 3 ikat de rövd ideig?
okt. 16. 08:18
1/5 anonim válasza:
Vágd ki a képből a barátod és akkor csak te leszel rajta.
Megmutatod?:)
2/5 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel, hogy miert teszi ezt a telefonom? Úgy érzem cseszeget, apropózik. Mintha tudná a dolgokat, hogy ahhoz az emberhez közöm volt.
okt. 16. 09:56
3/5 anonim válasza:
Gyanús, hogy volt barátod állította ilyen működésre.
4/5 Morzsi007 válasza:
Lehet be van/volt állítva a névjegye, mint férj vagy barát. Személyeknél a galériában, ha szerepel még a képe, az is szerepet játszhat.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem volt se férj, se barátként beállítva sehol. A telefonomhoz meg nem fért hozzá. Kódolva is volt. Es ezt szakítás előtt vettem közvetlen
okt. 16. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!