06;52
Tud… olyan noname parázna oldalon minden lehetséges
Minek nézel ilyen tartalmat?
Én egyszer nem néztem szándékosan ilyet. 25 vagyok
Ha nem telepítesz olyan appokat, amik nem play storeból (vagy valami másik megbízható app store-ból) származnak, kb esélytelen összeszedni egyet.
Manapság sokkal gyakrabban az adatlopásra mennek, olyan módszerekkel, ahol a júzernek kell hülyeséget csinálnia (beírod a kártya számod egy random oldalra pl), a "kalsszikus vírusok" már elég ritkák.
Ha nem dőlsz be minden felugró hirdetésnek/reklámnak, meg hogy “13 vírus van a telefonodon” (amit távolról nem is lehet megvizsgálni, csak kamu), minden ilyesmit figyelmen kívül hagysz, bezárod, csak a saját áruházból (Google Play) töltesz le dolgokat, akkor semmi baj nem lehet!
Felugrik valami hirdetés vírusról, bedőlsz neki, és amit ajánlanak hogy töltsd le, ki tudja hogy pont nem-e abban van a vírus? Ilyen szempontból a telefonod biztonsága rajtad (is) múlik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!