Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem zavarja a szemeteket az...

Nem zavarja a szemeteket az OLED kijelző?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy valamiért fárasztja a szemem, olyan mintha az LCD nem fáraszt ennyire. Az LCD-n jobb olvasni.
okt. 7. 22:27
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Nekem meg pont az OLED, mert valódi fekete van és nincs háttérvilágítás minden színnél ezért nem fárasztja annyira a szemem.

De a PWM érzékenység valós dolog például és elég súlyós, azért vannak még IPS telefonok manapság.

okt. 7. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem
okt. 7. 23:01
 3/9 retektorta ***** válasza:
67%
OLED kijezős a laptopom, és zavar, mert voltam olyan hülye, hogy tükröződő kijelzőt választottam. Gyűlölöm. Mármint sötétben, félhomályban gyönyörű képe van, de világosban leginkább magamat látom a képernyőn.
okt. 7. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Erre való a szavazás, de most már mindegy...
okt. 8. 06:56
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Ez nagyjából egyéni, hogy kinek mi fárasztja a mijét.
okt. 8. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is fárasztja a szemem az oled. Vettem egy Galaxy A35 samsungot és inkább eladtam mert kiégette a szemem kb...Eddig tft kijelzős telefonjaim voltak. Na attól semmi bajom nem volt sose.
okt. 8. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
A kínai oled nem zavarja, Redmi Note . Az iPhone-t muszáj volt eladnom
okt. 8. 14:05
 8/9 anonim válasza:
53%
Nem biztos ám, hogy maga a kijelző típusa a probléma. Lehet, hogy a színhőmérséklet miatt érzed úgy, hogy éget a kijelző. Újabban ugyanis gyárilag melegre vannak állítva, még régebben hideg volt a alapérték. Én a laptopomon vettem észre, ami 2022-es, hogy égeti a szemem, pedig 144Hz IPS.
nov. 25. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:

"A kínai oled nem zavarja, Redmi Note . Az iPhone-t muszáj volt eladnom"

Az iPhone kijelző fényereje jóval nagyobb, mint a kínaié. A kínait ugyanolyan fényerőhöz nagyobb kitöltési tényezővel kell járatni, így kvázi kevésbé vibrál. Tehát aki sötétben kis fényerővel haasználja, az hamarabb fogja zavarónak találni, mint aki nagy fényerőt használ.

nov. 25. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!