Milyenek a mai Motorola okostelefonok?
Figyelt kérdés
Képviselik ugyanazt a minőséget mint régen? Van olyan jó mint a többi "neves" gyártó?
Kinek mi a tapasztalata? Milyen a szervizhátterük Magyarországon?
Pro/kontra megéri Motorolát venni?
Alsó-közép, illetve középkategóriában nézem eddig őket.
okt. 5. 15:01
1/8 A kérdező kommentje:
Valamiért a népszerű Samsung, valamint Xiaomi telefonoktól ódzkodom. Ne kérdezzétek miért, magam sem tudom. Apple-re pedig nincs pénzem. Ezeket biztosan nem venném.
okt. 5. 15:04
3/8 anonim válasza:
Nekem csak Motorola telefonjaim vannak szeretem salang nélküliek,menj BE egy Media Markt és nézd Meg tapogas Meg egy Motorola Edge Telefont vagy egy Motorola g84.
Xiaomi nem venék vacak.
4/8 A kérdező kommentje:
Pont voltam bent a Mediamarktban, megnéztem többet is. Persze nem tűnik rossznak. Más szempont, hogy hoszabb távon, 3-4 évvel később is tudom-e még használni, nem lesz-e fele olyan gyors az újabb rendszerfrissítés után, lesz-e rá biztonsági patch, nem mondja-e fel a szolgálatot valamelyik hardveralkatrésze, egyéb probléma ami a kiforratlanságból ered, stb.
okt. 5. 16:20
5/8 anonim válasza:
Nem tudom milyenek, de következő telefonnak én is vagy Motorolát, vagy Pixelt szeretnék venni.
6/8 anonim válasza:
Motorola g84 2026 kap biztonsági frisitést.
Egy Motorola Edge 40 2027 kap biztonsági frisitést.
7/8 anonim válasza:
Motorola egy fejlődő márka és van múltja is azért szerintem érdemes rá odafigyelni Xiaominal jobbnak tartom a márkát.
8/8 anonim válasza:
Motorola Edge 50 Pro jó árban van most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!