Egy ideje vagyok valami újabb okostelefonra.A Samu A34, Motorola g84, Nokia g60.Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
A Samu A34 a Jack csatlakozó és a töltőfej hiánya amit kifogásolok.Van a Motorola moto G84 hardveresen jól hangzik a 12 GB Rammal 256 GB tárhely Jack töltőfej.Nincs komolyabb Ip védettség a képernyő üvegét nem részletezik és szoftver támogatást eléggé fél vállról veszik pedig szinte gyári Androidot használnak.A Nokia tavalyi darab IPS kijelző nincs bajom vele.Ami mellette szól a 3 év garancia újracsomagolt példányként kb 174 euróból hozzá lehetne jutni 6/128 As verzió akksi 4500 vállalható.Itt is a szoftver támogatás a Samu viszi a prímet.Ti melyiket választanátok?#SamsungA34 #Moto G84 #Nokia G60
2023. okt. 27. 10:59
1/7 anonim válasza:
Én a három közül a Samsungot, bár ha rám hallgatsz, akkor bővítsd egy kicsit a keretet, ha tudod, és akkor az A34 helyett legyen A54.
2/7 anonim válasza:
Az A34 5G OLED kijelzős, én már nem vennék olyat, ami nem OLED. Az IPS ehhez képest moslék. Amúgy a Motorola egykor csúcs gyártó volt, ma inkább a Nokiához hasonlóan a futottak még kategória...
4/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg Redmi 10c készülékem van 64/4 IPS hd felbontású SD 680 procival azt a kb132 eurót megérte már jelenleg.Sajna elejtettem S kissé berepedt de ez inkább esztétikai hiba és én voltam a gondatlan.Az A 54 annyira nem vonz az Exynos procijával ha Sárkányos proci lenne a másik kettőben 695 van.Végülis van egy Lenovo IdeaPad 3 lapítom tűrhető hangos a hűtése.Már nem igazán játszok de arra nem is lenne jó.A Dimensity 1080 papíron nem rossz elvileg a Sd 680 jobb kellene legyen már 5g képes
2023. okt. 27. 14:54
6/7 anonim válasza:
Nekem A34 van és amikor én akartam venni, akkor lebeszéltek az A54-ről, hogy ez jobb, processzor, ár-érték, nincs üveg hátlap. Én utálom, mert a kamerája egy utolsó moslék, ahigy a kijelző is. A másik a Honor 90 lett volna, de lebeszéltek róla, meg a Samsung volt akció az tényleg jó telefon, 200 alatt vagy ajándék tablettel megkapod. Mert a Samsung 4 év szoftverfrissítés, ja mert 4 évig megtartom a moslékot, ja nem... Meg a Honorral így kb. lenéztek a boltban, pedig előtte is az volt 4 évig és imádtam.
7/7 A kérdező kommentje:
A Samsungtól tartok én is Honorom nem volt volt egy Huawei P9lite om.Gyorsan merült és micro usb volt ami elég hamar elért a nehézkes töltésig mert vacakolt folyton de a Wifi jele folyton fullos volt.A legzavaróbb az volt mikor kb percenként 1 százalékkal csökkent a töltöttsége abban egy 3000 akksi volt.Most már ha lenne Google szolgáltatás sem vennék Huaweit.Még szóba jöhet a Motorola g72.Inkább a budget kategóriát célozom mivel nem játszok egy szerényebb is tökéletes tud lenni.
2023. okt. 29. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!