Melyik telefont vennétek az alábbiak közül?
#1.
Nekem nem a márka a lényeg, ilyen tudású telefonok ennyiért nincsenek a samsungnál, a sonynál vagy az applenél.
Ezzel az a baj, hogy sok "tudás" papíron jól hangzik, csak a szoftver nem a legjobb mögötte így nincs is kihasználva a "tudás" és lényegében rosszabb telefont veszel. Ugye az ár érték arány ami nem mindegy. Persze ezeket se szólnám éppen le, amiket jelöltél. Szavaztam is, de ne erre hivatkozz, hogy ezek ilyen árba jobb telefonok tudásra, mert ez sajnos nem így van. Nekem is nagy bajom jelenleg, hogy nem csak a márkát kell már fizetni, de ár érték arányban nincs olyan telefon ami pl tudná a samsung szintet, de jóval olcsóbban. Hasonló árkategóriában nézelődnék én is, de nem veszek, mert nincs olyan ami szamomra megérné. Ha nem sürgős javasolnám a kivárást, ha az akkor gyűlnek a szavazatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!