Ezzel mit lehet csinálni? Kártyás a telefonom és sokszor kerülök bajba
Figyelt kérdés
Sokat utazom, és a telefonom feltöltőkártyás. Egyik nap éppen Budapestre utaztam, ám lekéstem a vonatot, és másfél óráig dekkoltam a vasútállomáson. Nem tudtam szólni senkinek, mert a telefonomon nem volt pénz. Egyébiránt sem nagyon szeretem a telefonomat, mit lehet vele csinálni? Előfizetéseset szeretnék. A mostani telefonomat kb. 5 hónapja vettük, meg lehet szüntetni a szerződést? Vagy muszáj venni egy előfizetéseset, és kivárni amíg lejár a hűségnyilatkozat? [2 év ugye] Ez a telefon semmire sem jó, utálom. Mit lehet csinálni vele? Le akarom cserélni!2010. nov. 4. 02:42
1/7 anonim válasza:
Kártyás a telefonod és van rajta hűségnyilatkozat? Az meg hogy? Előfizetéssel van hűségnyilatkozat!
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem úgy van, hogy 12 hónapig nem lehet változtatni a szerződésen, vagy mi a túró :s
2010. nov. 4. 05:19
3/7 anonim válasza:
Menj be a szolgáltatód valamelyik üzletébe, vagy hívd fel őket, mert elméletileg át lehet menni előfizetéses ügyfélbe, de fordítva ez már nem igaz. Egy próbát meg ér!
4/7 anonim válasza:
Minden kártyással 1 éves szerződést kötnek, de azt már egyáltalán nem ellenőrzik! Tehát mondjuk ha kikapcsolod a telód, nem használod, akkor se szólnak! Viszont azon felül tudsz több előfizetésest is kötni, akár ugyanannál a szolgáltatónál. És előfiz-el sokkal olcsóbban adnak új telót
5/7 anonim válasza:
Bemész a szolgáltatóhoz és mondod hogy szeretnéd előfizetésessé tenni az eddig kártyás számodat. Ennyi...
6/7 anonim válasza:
Kártyásnál a szerződésnek semmi jelentősége sincs.
7/7 anonim válasza:
Azért érné meg a mostani kártyáddal előfizetésesre váltani, mert megmaradna a számod. Nem írtad sajnos, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozol jelenleg, de a Vodafone-nál hűségszerződés nélkül is lehetsz előfizetéses, csak készüléket nem kapsz. Ez azért jó, mert akár 2 hónap után is felmondhatod, ha esetleg nem tetszik.
Ha telefont is szeretnél, akkor minimum 1 év a hűség, de olcsóbban adják a készüléket, ha 2 évre szerződsz.
Feltöltőkártyás csomagban különben nincs jelentőssége a szerződésnek. Akár el is dobhatod a kártyád.
Ha lehet egy javaslatom, akkor válaszd a Vodát. A Vodafone 200 Plus előfizetéses tarifacsomagban 1000 ingyen sms, 1000 ingyen perc hálózaton belül és 200 ingyen perc van bármelyik hálózatba, bármikor. Havonta 4000-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!