Miért merül ilyen gyorsan az Iphone 14 készülékem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezt a kérdést már egyszer kiírtam, és köszönöm aki segíteni próbált, csak sokan azt írták, hogy minek vettem Iphone-t. Szóval nekem az a nagy bajom, hogy a májusban vásárolt telefonom kb a 17.6-os IOS frissítés után olyan hirtelen kezdett el merülni. Amikor megvettem volt olyan. hogy bementem zenét hallgatva a suliba (kb egy óra) és 2-3 százalékot merültem. Jelenleg viszont ott tartok, hogy feltöltöm kb 83%-ra, beérek kb 78-79-el, ami igen jó, de csak zenét hallgatok. Amikor csak NEM szoktam játszani, maximum insta nincs tiktokom tehát még az sem lehet szerintem. Jelenleg 98% akkukapacitással rendelkezem. Tehát ha ezt a hosszú, lehet, hogy még érthetetlen monológot összefoglalva a problémám az, hogy gyorsan merül a kb új készülékem. Sok oldalt megnéztem, de igazából senki nem írt semmi hasznosat. ha megkéne mondanom milyen állapotba merül én azt mondanám kb 1 százalék 4 perc. Lehet több vagy kevesebb (Persze ilyenkor aktívan használom a készülékem.) Köszönöm a segítségeket, és köszönöm, hogy elolvastad ezt a hosszú szöveget!
#9 Én ilyen csodabogár vagyok, mindent számolok és statisztikázok. A kedvedért megnéztem: tegnap 47 perc volt a képernyőidőm. De már 40 fölött vagyok, nincs a kezemhez nőve a telefon, legtöbbször inkább a számítógépen nézem meg, amit akarok. Instagram, Tiktok, Twitter és hasonlók engem nem érdekelnek, Facebbookra is évente háromszor postolok. Otthonról dolgozok, szóval tényleg nem nyomkodom sokat a telefont.
Azt amúgy én sem értem, hogy miért nem raknak erőssebb akkkut az iPhone-ba, mikor egy átlag Android telefonban 5000mAh van, de azért a 2 napot hozza az iPhone, szóval semmi gáz szerintem.
okt. 3. 08:23
12/13 anonim válasza:
Érezhetően tovább bírja szusszal a kínai telóm, mint az iPhone-om. Gondolkodom rajta, hogy én is eladom. Szinte semmivel nem ad többet, csak valamivel szebb fotókat készít.
okt. 3. 08:33
13/13 anonim válasza:
"Azt amúgy én sem értem, hogy miért nem raknak erőssebb akkkut az iPhone-ba, mikor egy átlag Android telefonban 5000mAh van, de azért a 2 napot hozza az iPhone, szóval semmi gáz szerintem."
Mert a méretben és tudásban konkurens termékek (ami lényegében lassan az aktuális Samsung alap S telefonja) sem kapnak nagyobb aksit. Ekkora méretbe ennyi fér el. Az 5 ezres aksival szerelt droidos alternatívák mind jelentősen nagyobbak és nehezebbek, mint az alap iPhone széria.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!