Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 14 Pro Max-on hogyan...

IPhone 14 Pro Max-on hogyan lehet a SIM PIN2 kódot megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Nem a sima SIM PIN kódra gondolok mert azt tudom! Hanem a sim kártyához tartozó SIM PIN2 kódot kérdezem? iPhone 14 Pro Max, és IOS 18-am van! Melyik menüben hol találom a SIM PIN2 kód megváltoztatásának lehetőségét?

szept. 29. 15:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján a következő kérdésem merült fel bennem! Akkor minek vagy mihez adják a sim kártyához a pin2 és puk2 kódókat ha semmire sem jók? Sőt használhatatlanok?
okt. 1. 11:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Azért mert vannak olyan készülékek ahol lehet vele csinálni valamit.
okt. 2. 18:25
 13/20 A kérdező kommentje:
12-esnek! És manamság 2024-ben milyen olyan telefonkészülékek vannak amelyek PIN2 kód kell? Mert az én iPhone 15 Pro Max telefonomban nincs PIN2 kód menü sem. Pedig az iPhone 15 Pro Max egy 2023-as megjelenésű telefon.
okt. 2. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Régebben olvastam valahol, hogy "bizonyos szolgáltatások eléréséhez" lehet rá szükség, de hogy hol/mikor/miért, azt nem sikerült megtudnom, nekem még soha nem volt szükségem e kódra.
okt. 3. 03:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Régi, nyomógombos telefonokon például a hívás időket lehetett a pin2-vel nullázni.
okt. 3. 11:06
 16/20 A kérdező kommentje:
15-ös. Nem a régi 20-25 éves telefonokat kérdem. Hanem a mostaniakat! Az ideiket a 2024-eseket, vagy maximum az 1-2 éveseket kérdem. Tehát a mostani telefonokon mire való a PIN2-es kód és PUK2-es kód. Illetve miért nincs menü se rá a pin2 kódra?
okt. 3. 11:32
 17/20 A kérdező kommentje:
15-ös! Ráadásul az E-SIM (Elektronikus / digitális) SIM-ekhez is adnak PIN2 és PUK2 kódokat! Az E-SIM 2017-ben jelent meg! A hazai mobil szolgálatóknál meg a Telekom vezete be legelőször 2018-ban az E-SIM-et. Aztán utána a Vodafone és a Yettel is. Lényeg az hogy az E-SIM maximum 7 éves! És az E-SIM-hez is jár PIN2 és PUK2 kód.
okt. 3. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem már nem adtak pin2-t.

Most vettem yettelnél esimet, csak pin1 és puk1 van hozzá.

Engedd el!

nov. 3. 08:13
 19/20 A kérdező kommentje:
18-as! A Yettel-nél az E-SIM-hez tényleg nem adnak PIN 2 és PUK 2 kódokat! Ez saját tapasztalat! Viszont a Vodafone-nál az E-SIM-hez adnak még ma is PIN2 és PUK 2 kódokat! Ez is saját tapasztalat!
nov. 3. 10:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Értem, hogy saját tapasztalat, de nagyon valószínű hogy e kódok már semmihez sem kellenek. Két hete vettem SIMkártyát, direkt kerestem ezt a két kódot, de hiába, már nincs.
nov. 3. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!