Ez milyen hívás volt?
Erről a számról érkezett a hívás:
+36202825034
Felvettem, mert várok mostanság pár hívást ismeretlen számokról (futárok, az egyetemről is várok pár hívást, Stb.), és valamilyen ázsiai nyelven szólt bele valamilyen robot hang. Elmondta a mondókáját, és a hívás megszakadt.
A kérdésem az, hogy ez mégis mi akart lenni? Ezért a hívásért nekem kell fizetnem?
Sose szabad visszahívni, főleg ha külföldi szám.
Nem az kerül pénzbe, ha felveszed, hanem ha visszahívod.
De csak ha bérleted van, most töltős kártyáról nem tud leszedni 100 ezer forintot.
Értem, hogy ez nem volt külföldi szám, de máskor ne hívd vissza
"Ezért a hívásért nekem kell fizetnem?"
Honos hálózatban fogadott hívás díjtalan.
#7:
Szerintem ugyan az a jelenség, mint ami velem történt, hisz nekem is Kb. fél perces volt a hívás, és egy ázsiai hang beszélt hozzám (talán Kínai nyelven, de fene tudja. Nem beszélek semmilyen Ázsiai nyelvet), majd automatikusan megszakadt. A hang az automatákra emlékeztet (tudod, mikor van ez a "nyomja meg az egyest", meg "nyomja meg a kettest"). Mindenesetre tiltottam a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!