Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet tenni, ha a márkasze...

Mit lehet tenni, ha a márkaszervíz nem javítja ki a még garanciás SM Galaxy Z Fold 4 telefonomat?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve vásároltam egy Galaxy Z Fold 4 telefont, és nemrég egy nyitásnál eltört a belső kijelző a hajtásvonalnál. Mivel még 2 év garancia van rajta, bevittem a márkaszervízbe. 1 hét után küldtek egy 280 ezres árajánlatot, és egy e-mailt, hogy van a sarkán 3 karc, ez mechanikai sérülés, ezért nem javítják ki garanciában. (Ez a budapesti márkaszervíz volt)

Mit lehet ilyenkor tenni? Érdemes megpróbálni másik márkaszervízben, pl. Székesfehérváron?

Számomra eléggé felháborító, hogy egy 600 ezres telefont - amit nem rongáltam meg, nem törtem össze, hanem lényegében megától eltört a kijelző - nem javítanak ki garanciában, hanem egy használatból adódó karc miatt elküldenek vele a hivatalos márkaszervízből...

szept. 16. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Oda kell visszavinni, ahol vetted.
szept. 16. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Aki mobilt vesz, annak tisztában kell lennie azzal, hogy így járhat.
szept. 16. 23:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ide fordulhatsz: [link]
szept. 17. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:

"Oda kell visszavinni, ahol vetted."

Akik pedig oda fogják küldeni a telefont ahol kérdezőnek az arcába toltak egy 280k-s számlát.

Fogyasztóvédelem, békéltető testület. Mást lehetőség nem nagyon van.

szept. 17. 08:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Több márkaszervize van a samunak. Oktogonszerviz meg a westendes valami, azt hiszem. Ezek foglalkoznak telefonnal. Próbáld meg a másikat
szept. 17. 08:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, mármint úgy értem, hovy próbálj meg másikat, igen. Csak nem kell fehérvárig menned, ha budepesti van közelebb
szept. 17. 08:35
 7/11 retektorta ***** válasza:

"ez mechanikai sérülés"

Ezt nekik kell bizonyítani. Az, hogy azt mondják, nem bizonyíték. Nekik mehetsz ügyvéddel, de nem biztos hogy ennyiért megéri.

szept. 17. 09:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Tudtommal a Samsung Experience Store (Westend) is az oktogon szervízbe küldi a készülékeket. Azért próbálnám meg a fehérvárit, mert Budapest körzetéből mindenhonnan az Oktogon szervízbe küldenek. De elég elolvasni az értékeléseiket, tragikus...
szept. 17. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:

"van a sarkán 3 karc, ez mechanikai sérülés"

leesett ?

szept. 17. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
27%

"Ezt nekik kell bizonyítani"

Tévedsz.

Az első 6 hónapban kell nekik. Utána neked.

szept. 17. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!