Most mi értelme is van annak, hogy egy telefon meddig kap frissítést?
Figyelt kérdés
Nem bankolok a telón. Csak netezek(face) meg telefonálok. Csak az enyém nem kap már 1 éve semmilyen frissítést.szept. 15. 10:11
1/12 retektorta válasza:
Nekem pl. van olyan készülékem, amivel már netezni sem lehet, a play sem megy, mert olyan régi az android rajta.
3/12 A kérdező kommentje:
Lallúnak lassú, de hogy lehet vírust benyalni?
szept. 15. 10:30
4/12 anonim válasza:
Hát elég sokféleképpen, és véletlenül se gondold azt, hogy az biztonságot nyújt, ha nem a telefonodon bankolsz. Van fogalmad róla, hogy onnan mennyi információ nyerhető ki rólad? Egy vírus pedig nem fog neked köszönni, hogy hello, itt vagyok, hanem a háttérben marad, és továbbítja szépen az információkat ki tudja, hova.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, hogy működik ez?
szept. 15. 10:47
6/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen felhasználás mellett nem veszélyes. Az enyém kb. 5 éve nem kap frissítést.
7/12 anonim válasza:
Például rákattintasz egy linkre, és onnantól kezdve bármi történhet a háttérben, úgy látszik, ezzel nem vagy tisztában. Működik ám ez legális formában is, ott vannak például a marketing célú sütik. Nem tűnt még fel, hogy a weboldalak pont olyan jellegű hirdetéseket dobnak fel, amik érdekelhetnek téged?
9/12 anonim válasza:
"bármi történhet a háttérben", attól. Vannak ám ennél jócskán veszélyesebb dolgok is, és pont elég a megszerzésükhöz egy link megnyitása.
10/12 A kérdező kommentje:
De miben véd egy olyan telefon ami megkapja a frissítéseket? És milyen dolgok amik nagyobb veszélyt hordoznak?
szept. 15. 13:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!