Milyen telefont vegyek?
Sürgősen kellene egy mobiltelefon, használtat nem engednek. Hardverapron találtam féé áron full újakat is.
Honor magic 6 lite-ra gondoltam. Volt egy tavalyi Samsunhg A34-m, de azt mondták, alaplaphibás, nem lehet megjavítani. Iphone-n is gondolkodtam (15 ára nem ment lejjebb, azt néztem ki, 13-at is javasolták), de sajnálok rá annyi pénzt, viszont jó lenne olyan, ami egy leeséstől nem megy tönkre. Keddig el kellene dönteni.
Én őszintén nem vennék Honort.. akkor már olyan árban bármelyik Xiaomit, pl. Xiaomi Redmi Note 13 Pro. Most attól függ pontosan melyiket, hogy mennyi a keret. Meg az is, hogy normális helyen akarod venni, ahol fix a gyártói garancia, vagy pedig bármilyen webshopról, csak olcsóbb legyen. De ha Mediamarktos árakat nézünk, akkor a Xiaomi Redmi Note 13 Pro még olcsóbban is kijön, mint a Honor, én tuti azt venném, ha hasonló árban akarsz a Honorhoz. Vagy ugye van ott is a 13 Pro 5G, 13 Pro+ meg minden, szóval az hogy pontosan melyiket érdemes megvenni, az attól függ mennyit szánnál rá.
De amúgy az a baj, hogy minden telefon tönkremegy, ha úgy ejted le. Egy átlagos leejtést a legtöbb túléli, de ha olyan felületre ejted, és pont a kijelző sarkára esik, pont rosszul, akkor az 50 ezres és a 400 ezres telefon is be fog törni, szóval szerintem csak emiatt nem érdemes drágábbat venni. Az Iphone is tönkre fog menni ha úgy ejted le, szóval ha csak emiatt vennél Iphone-ot, akkor ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!