Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Sürgősen kellene egy mobiltelefon, használtat nem engednek. Hardverapron találtam féé áron full újakat is.

Honor magic 6 lite-ra gondoltam. Volt egy tavalyi Samsunhg A34-m, de azt mondták, alaplaphibás, nem lehet megjavítani. Iphone-n is gondolkodtam (15 ára nem ment lejjebb, azt néztem ki, 13-at is javasolták), de sajnálok rá annyi pénzt, viszont jó lenne olyan, ami egy leeséstől nem megy tönkre. Keddig el kellene dönteni.

szept. 15. 09:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a keret?
szept. 15. 09:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom.
szept. 15. 10:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Néha úgy vagyok vele, hogy mindegy, máskor meg sajnálnék rá 300ezret.
szept. 15. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:
37%

Én őszintén nem vennék Honort.. akkor már olyan árban bármelyik Xiaomit, pl. Xiaomi Redmi Note 13 Pro. Most attól függ pontosan melyiket, hogy mennyi a keret. Meg az is, hogy normális helyen akarod venni, ahol fix a gyártói garancia, vagy pedig bármilyen webshopról, csak olcsóbb legyen. De ha Mediamarktos árakat nézünk, akkor a Xiaomi Redmi Note 13 Pro még olcsóbban is kijön, mint a Honor, én tuti azt venném, ha hasonló árban akarsz a Honorhoz. Vagy ugye van ott is a 13 Pro 5G, 13 Pro+ meg minden, szóval az hogy pontosan melyiket érdemes megvenni, az attól függ mennyit szánnál rá.

De amúgy az a baj, hogy minden telefon tönkremegy, ha úgy ejted le. Egy átlagos leejtést a legtöbb túléli, de ha olyan felületre ejted, és pont a kijelző sarkára esik, pont rosszul, akkor az 50 ezres és a 400 ezres telefon is be fog törni, szóval szerintem csak emiatt nem érdemes drágábbat venni. Az Iphone is tönkre fog menni ha úgy ejted le, szóval ha csak emiatt vennél Iphone-ot, akkor ne tedd.

szept. 15. 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem engednek? Gondolom a saját pénzedről van szó, azzal meg azt csinálsz, amit akarsz. Jaa, vagy hogy az nem a sajátod... Racionálisabb döntés lenne használtat venni, ha az ár-érték arányt nézzük. Például én 2 éve megvettem az s23 ultrámat 600-ért, most pedig 250-300 körül van használtan. Minden tekintetben meg vagyok vele elégedve továbbra is, eszem ágába sem jutna újat venni helyette, mert semmi értelme nem lenne.
szept. 15. 10:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Saját pénzedet nem sajnálhatod? Abból venném. Úgy vagyok veles és ha leesik az iphone az nem kevés,bár az elméletileg jobban bírja is. Meg múgy annyi telefon van, nehéz dönteni, de elég sürgős lenne.
szept. 15. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod, hogy mit akarsz, és mennyit szánsz rá. Ami az ütésállóságot illeti, nem létezik ütésálló telefon, és az iphone sem bírja jobban. Venni kell rá egy normális tokot, és a legjobb minőségű kijelzővédő üveget. 2 év alatt nem egyszer ejtettem már le a telefonomat, és pont a múlt héten sikerült úgy, hogy eltört a kijelzővédő üveg. Sokkal kevésbé volt fájdalmas 15-ért venni egy másikat helyette, mintsem 150-ért kijelzőt cseréltetni.
szept. 15. 11:09
 8/14 A kérdező kommentje:
A múltkorin is volt tok, és a hátsó zsebemből esett ki fűre a kijelzője ment el, de azt mondta a javítós ürge, hogy az alaplap is sérült, javíthatatlan. Bár szerintem lehet nála járt úgy.
szept. 15. 11:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz a gravitációnál általában jóval nagyobb erőhatás kell, hogy az alaplap is sérüljön.
szept. 15. 11:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is, azt mondták, ahhoz a telefonnak kb. a keretének is szét kellett volna jönnie. Véleményem szerint javításnál cseszhette el. Régebben én is javítottam telefont, ha szétveszi, hozzáfér az alaplaphoz is. Aztán ki tudja, azt mondta, az eséstől.
szept. 15. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!