Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Új mobiltelefont szeretnék venni, de kicsit tanácstalan vagyok, hogy pontosan milyet. Nem szeretnék egy vagyont költeni rá, de azért a következő 3 évben szeretném, ha normálisan működne :D Androidos telefont szeretnék biztosan, mert eddig mindig olyanom volt, és nem volt gond vele. Samsungra gondoltam, de nem tudom, hogy milyen típus legyen. De másra is nyitott vagyok.

Bármilyen ötletet, tanácsot, javaslatot szívesen veszek, előre is köszönöm!!

júl. 25. 16:19
 1/6 anonim válasza:
79%
Én nemrég vettem egy Samsung Galaxy A35-öt, eddig imádom. Pont emiatt választottam én is, mert nem akartam rá többet költeni a kelleténél, de arra meg tökéletes, amire általában használom a telefonomat.
júl. 25. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért egy árat írthatnál, hogy mennyi a max amit rászánsz, illetve van-e valami elvárás (pl 5000-res akksi).
júl. 25. 16:38
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:
71%

Motorola Edge 40 Neo 5G 256GB 12GB RAM :

[link]

De Ez is tökéletes ár érték arány, elfut rajta minden game is, emulátorok, stb:

Motorola Moto G23 128GB 8GB RAM Dual

60 körül van most..

[link]

júl. 25. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
8%
Vegyél egy iPhone 15-t
júl. 25. 22:09
 5/6 anonim válasza:
0%
jót
júl. 26. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Mennyi rá a keret? egyébként ha már Samsung, akkor az A50-es szériát ajánlom, ismerek embereket akik A53-at használnak, ők megvannak vele elégedve, jó kis telefon ár-érték arányban szerintem.(4-es és 5-ös válaszoló válasza nagyon hasznos😑az ilyenek inkább ne is kommenteljenek.)

kedves kérdező, majd írd meg milyen telefont választottál🤗🙂

júl. 31. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!