Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen iphone-t vegyek?

Titkod kérdése:

Milyen iphone-t vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sony Xperia SP-m van és nagyon elegem van már belőle. Az Iphone mellett döntöttem. Az lenne a kérdésem, hogy ha újonnan veszem, akkor az iphone 5s, vagy 5c mellett döntsek? Használtan is vennék, de nem tudom, hogy megéri-e? Szerintetek használtan vagy újonnan vegyek? És iphone 5s-t vagy 5c-t?

2015. aug. 19. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed és nem sajnálod rá , akkor 5s. Viszont ha van pénzed de számít az a +/- 20-30ezer forint , akkor 5c
2015. aug. 19. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp 5s-t vegyél, nekem is volt SP-m ami fél év alatt belassul és szenvedés vele bármit is csinálni. Az 5c viszont ár/érték arányba kevésbé éri meg mint az 5s, én is arra gyűjtök most, mert jelenleg szerintem a legjobb telefonok egyike. Iphone 6 és 6s meg elvesztette a designjét és egy tepsi lett.
2015. aug. 19. 11:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat a szívemhez közelebb áll az 5s, viszont elég drága. Ezért gondolkoztam a használtan. Megérné egy Iphone 5s használtan?
2015. aug. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!