Iphone vagy valamilyen Androidos telefon lenne jobb ilyen feltételekkel ?
Hosszabb távra, legalább 4 évre venném. Utálom, amikor tele van szemetelve a rendszer háromféle tisztító vacakkal, galériákkal, játékokkal, főleg ha ezeket le sem lehet törölni root nélkül. Éjszaka is készítsen szép képeket.
Nagyon maximum 300 ezret szánok rá.
Amúgy miért szívatják a kérdezőt sima iPhone-al, csak kérdezem?
Fölig 300 ezer Ft-ért...
Pixel 8 Pro teljesen okés, és messze jobb, mint egy iPhone 13/14.
Simán hozza azt, amit a kérdező leírt.
Bújj már el a Pixeleddel…Mindig ide kell böffenteni azt a szart? Sejtem ki lehetsz, folyamatosan kötekedsz, hogyha valaki iPhonet ajánl egy kérdésnél…Kezd már belőled nagyon elegem lenni, hogy te egyből lehurrogod a másik ajánlását és rákontrázol egy szarral!
Ne itt éld ki magad, ha valami nem működik az életedben…
Nem ugyanaz, nekem 15 Pro-m van. Szeretem az iPhone-t csak a Pro szérián kívül túlárazott vacak.
A Pixelek meg teljesen rendben vannak.
A személyeskedést meg felesleges erőltetni.
iPhone-ban nincsen semmi különleges, jó ideje a konkurencia után halad csak kb.
Hol van gyorstöltési sebességében egy Xiaomi-hoz képest? Kamera felszereltségben egy Ultra-s Samsunghoz képest? Ha nincs EU-s törvény nincs külső app áruház, nincs 3.1-es USB C(Thunderbolt 3-al). Lehetne taglalni...
Amiben tényleg jó és azért vettem, az a kiegyensúlyozott kamerás teljesítmény, de ebben piszok erős a Pixel széria is. Google csúcstelefonjáról beszélünk, simán egy kávéház az aktuális Apple csúcstelefonnal. Manapság tényleg csak ízlések válogatják, hogy egy Xiaomi 14 Ultra-t, iPhone 15 Pro Max-t vagy egy Pixel 9 Pro-t vegyél le a polcról, de ami biztos mindegyik gyártónak megvan a maga erőssége és nincs egy gyártó perpillanat mind felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!