Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy valamilyen Android...

Iphone vagy valamilyen Androidos telefon lenne jobb ilyen feltételekkel ?

Figyelt kérdés

Hosszabb távra, legalább 4 évre venném. Utálom, amikor tele van szemetelve a rendszer háromféle tisztító vacakkal, galériákkal, játékokkal, főleg ha ezeket le sem lehet törölni root nélkül. Éjszaka is készítsen szép képeket.

Nagyon maximum 300 ezret szánok rá.

szept. 14. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Én ilyen feltételek mellett mindenképpen iPhonet ajánlok. Ennyiért már van “sima” 14, szerintem az általános felhasználásra tökéletes.
szept. 14. 09:35
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Igen a 14 is valóban egy jó kis teló 14,14 Plus már kapható 250 körül is. De 15, 15 Plus is van 300 körül, az még jobb.
szept. 14. 10:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A 13 esetleg megérné még ?
szept. 14. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem igen, a 13 nem annyira régi széria még. Viszont azzal kalkulálj, hogy abban még “csak” 4 giga ram van a “sima” 13-ban és azt olvastam, hajlamos újratöltögetni az appokat.
szept. 14. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy miért szívatják a kérdezőt sima iPhone-al, csak kérdezem?

Fölig 300 ezer Ft-ért...

[link]

Pixel 8 Pro teljesen okés, és messze jobb, mint egy iPhone 13/14.

Simán hozza azt, amit a kérdező leírt.

szept. 14. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Bújj már el a Pixeleddel…Mindig ide kell böffenteni azt a szart? Sejtem ki lehetsz, folyamatosan kötekedsz, hogyha valaki iPhonet ajánl egy kérdésnél…Kezd már belőled nagyon elegem lenni, hogy te egyből lehurrogod a másik ajánlását és rákontrázol egy szarral!

Ne itt éld ki magad, ha valami nem működik az életedben…

szept. 14. 10:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz, nekem 15 Pro-m van. Szeretem az iPhone-t csak a Pro szérián kívül túlárazott vacak.

A Pixelek meg teljesen rendben vannak.

A személyeskedést meg felesleges erőltetni.

szept. 14. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Pixel😂😂 hol van az egy iPhone-hoz 😂
szept. 14. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

iPhone-ban nincsen semmi különleges, jó ideje a konkurencia után halad csak kb.

Hol van gyorstöltési sebességében egy Xiaomi-hoz képest? Kamera felszereltségben egy Ultra-s Samsunghoz képest? Ha nincs EU-s törvény nincs külső app áruház, nincs 3.1-es USB C(Thunderbolt 3-al). Lehetne taglalni...

Amiben tényleg jó és azért vettem, az a kiegyensúlyozott kamerás teljesítmény, de ebben piszok erős a Pixel széria is. Google csúcstelefonjáról beszélünk, simán egy kávéház az aktuális Apple csúcstelefonnal. Manapság tényleg csak ízlések válogatják, hogy egy Xiaomi 14 Ultra-t, iPhone 15 Pro Max-t vagy egy Pixel 9 Pro-t vegyél le a polcról, de ami biztos mindegyik gyártónak megvan a maga erőssége és nincs egy gyártó perpillanat mind felett.

szept. 14. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek akarsz te 13-at ha 14 is bőven olcsóbb mint 300K. Igaz a processzor ugyanúgy A15 de jobb az I14 mert annak az A15 processzora fejlettebb, erősebb mint a 13-nak. És a 6gb ram csodákat fog tenni, a 4gb kevés már IPhoneban is.
szept. 14. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!