Valaki magyarázza el kérem hogy az iphone 15 pro az egy széria hibás eresztés?
Nem nagyon kell szépíteni a dolgot (mondom ezt úgy hogy az irodában 4 embernek is ez a model van és nekem is) Ennyi idő után azért már kitapasztaltuk a telefont és mindent is csinálunk rajta.
Maga a 15 pro világméretű balhéval indult mert úgy melegedett hogy az már durva (aki azt mondja hogy nem az sok mindent nem csinál rajta...)
Csak egy példát mondok: cod warzone betöltésnél és játék elindulásnál olyan szinten forró lesz a telefon hogy fogni is kellemetlen utána vissza vesz a telefon magából és hüvösebb lesz de még akkor is nagyon meleg ilyenkor viszont érezhetően esik az fps is , sőt egy game után kilpépve nemhogy a 120 de még 90HZ nál is kevesebb a telefon frissítése.
A világméretű botrány miatt (amit az apple is elismert) kiadtak egy eléggé nagy javító csomagot a 15 pro/max ra ami egy rakás forumon úgy jelent meg hogy mivel a hővezetéssel van a baj ezért ez a frissítés visszafogja a telefont, számomra csak úgy értelmezhető ez hogy visszafogták a teljesítményt aminek nyilván sokan nemörülnek.
Namost vehetjük ezt úgy hogy valamit valamiért van és a telefon tudna többet is de vissza kellet korlátozni hogy ne legyen ilyen forró?
Normál használatnál rendben van de amint használunk rajta valami combosat irreálisan meleg lesz (kollégáimé is) Ennyire más telefon nem melegszik.
Elképzelhető hogy a 16 pro ban ezt javították? Nyilván ezt nem mondták a keynote nál mert azzal megint felébresztették volna az embereket hogy ilyen fajta nyűg volt/van a 15 el
9/ volt és van (z fold 5) talonba közel sem melegszik ennyire de az iphone 14 pro sem.
Titán alu keret ennyi .. kerek perec megmondták sz.r a hővezetése ennek az anyagnak
11/
Mások vagyunk én technikai b.zi vagyok és erre verem mármint nem másoknak nagyzolásból hanem oda állok elé és titokban kiverem rá.
Mindenkinek van kattanása
Ez ugyanaz a téma, mint pl.:
Monitornál 1080p bőven jó (mondjuk 27"-ig), de aki egyszer 1440p-re váltott, nem szívesen menne vissza 1080p-re.
Úgyszint a képfrissítés (Hz), 60/120-144Hz nagy kényelmi különbség.
TV esetében is ez a téma, jelenleg 43"-os TV-d van, de erősen kétlem ha mondjuk egy 65"-t 'hozzád dobnának', nem jönne be.
Nekem is tavalyi csúcs 77" Samsung OLED van, de kb 3.5-4m távolságból ez is talán-talán kicsinek tűnik néha. De nekem kifejezetten ez volt a tervem, hogy egy amolyan mozisabb élményt alakítsak ki egy csúcs OLED TV + soundbar + jól betősített szoba, és nem bántam meg. Bár az is fix, hogy legalább egy stabil 6-8 évig nem tervezek TV-t venni, volt ára neki.
14/
Nem vagyunk mi lelkitársak ? ... Ugyan így gondolom kb annyi hogy én a TV hangszoróját használom de már szemezek egy jó kis soundbar al.
VAn egy anolog haverom katódcsöves tv-t használ még és neki nem kell wifi olyan kis multban élő tipus 37 évesen , de neki így jó de azért ha meccs van akkor nem panaszkodik hogy az én 65" S90D tvmen kell nézni BBC 4K streamingben a meccseket (pl EB)
Mivel nekem nincs életem így a lakásom olyan hogy más álmában se lát olyat csak mert én ilyen kis gyökér vagyok
Haha :D
Fiatal, 'geek' vagyok én is, tehát folyamatosan mozgok a friss tech világával mert érdekel.
Google Nest Mini-m van, amivel szépen apránként mindent irányítok ami valamilyen jellegű smart cucc: TV, klíma, légszűrő, világítás stb stb.
Amúgy elég jók a hangszórók az S90/5C/D modellekben,d e azért egy belépő/középkategóriás soundbar mégis nagyobb élményt ad. Én nem költöttem rá sokat, sok utánaolvasás után 200$-ért vettem egy Ultimea Poseidon D60 5.1 (Atmos) modellt, ennyiért verhetetlen, olyan élményt ad mint a neves gyártók 2x annyiba kerülő modelljei. Azóta kiadtak még 1-2 új modellt, a D70-et is ami 7.1.
Akkor talán térjünk vissza az alapkérdéshez.
"Elképzelhető hogy a 16 pro ban ezt javították?"
Igen, javították. És volt róla szó a Keynote-ban, külön grafikán mutatták be, hogy a 16-os család hőelvezetése teljesen újra van gondolva.
Fél éve használok 15 Pro-t, tökéletesen működik túlmelegedés nélkül.
Mikor gyorstöltőn van akkor vehető észre némi melegedés.
Bár én nem játszok, egy telefon nem játékra való. Persze prioritás kérdése, kinek mi... 60 applikációm fut a háttérben és aktívan használom, melegedés nélkül.
"Nekem is tavalyi csúcs 77" Samsung OLED van"
Mi értelme ekkora faltól-falig TV-nek? A rendes TV-ben HD-nél nagyobb felbontás nincs és amúgy is szemetet adnak, streamingen meg nagyon kevés a 2K vagy 4K tartalom, ami ér is valamit.
Nekem mondjuk el se férne ekkora TV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!