Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki magyarázza el kérem...

Valaki magyarázza el kérem hogy az iphone 15 pro az egy széria hibás eresztés?

Figyelt kérdés

Nem nagyon kell szépíteni a dolgot (mondom ezt úgy hogy az irodában 4 embernek is ez a model van és nekem is) Ennyi idő után azért már kitapasztaltuk a telefont és mindent is csinálunk rajta.

Maga a 15 pro világméretű balhéval indult mert úgy melegedett hogy az már durva (aki azt mondja hogy nem az sok mindent nem csinál rajta...)

Csak egy példát mondok: cod warzone betöltésnél és játék elindulásnál olyan szinten forró lesz a telefon hogy fogni is kellemetlen utána vissza vesz a telefon magából és hüvösebb lesz de még akkor is nagyon meleg ilyenkor viszont érezhetően esik az fps is , sőt egy game után kilpépve nemhogy a 120 de még 90HZ nál is kevesebb a telefon frissítése.

A világméretű botrány miatt (amit az apple is elismert) kiadtak egy eléggé nagy javító csomagot a 15 pro/max ra ami egy rakás forumon úgy jelent meg hogy mivel a hővezetéssel van a baj ezért ez a frissítés visszafogja a telefont, számomra csak úgy értelmezhető ez hogy visszafogták a teljesítményt aminek nyilván sokan nemörülnek.

Namost vehetjük ezt úgy hogy valamit valamiért van és a telefon tudna többet is de vissza kellet korlátozni hogy ne legyen ilyen forró?

Normál használatnál rendben van de amint használunk rajta valami combosat irreálisan meleg lesz (kollégáimé is) Ennyire más telefon nem melegszik.

Elképzelhető hogy a 16 pro ban ezt javították? Nyilván ezt nem mondták a keynote nál mert azzal megint felébresztették volna az embereket hogy ilyen fajta nyűg volt/van a 15 el

szept. 12. 08:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak akkor fogod megtudni ha veszel és kipróbálod.lesz 14 napod hogy elállj a vásárlástól.
szept. 12. 08:48
 2/21 anonim ***** válasza:
32%

"mindent is csinálunk rajta."

"Maga a 15 pro világméretű balhéval indult mert úgy melegedett hogy az már durva"

"Csak egy példát mondok: cod warzone betöltésnél"

"az irodában 4 embernek is ez a model van"

Korabban feltettem egy kerdest, hogy minek kell ilyen szuper mixer telefon miert nem eleg egy mezei samsung rengeteg funkcioval, gyors, es kozep-aru. Erre jottek, hogy hat nekik a fonok ugy tarsalog veluk, olyan a munkam hogy laptop mellett iphone kell nem is akarmilyen, "hogy akarsz futtani 4 kamera figyelest vezetes kozben" - rohejes. Erre itt derulnek ki a dolgok, cod warzone... isten aldja az alszent munkamoralhu illetoket es kollegaikat alapfoku diplomaval ami ma mar olyan mint az erettsegi, kovetelesi, interju szinten.

szept. 12. 09:24
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Ember... a fizikát nem tudja megkerülni sem az Apple, sem a Samsung, sem semlyik gyártó!

A gamer laptopok is 100 fok környéki hőmérséklettel dolgoznak és egy gamer asztali számítógépbe mekkora hűtőbordákat és hány ventillátort szoktunk rakni??

Ehhez képest te elvárnád, hogy egy tenyérbe simuló kis vacak úgy adjon ki magából másodpercenként 120-szor 1290 x 2796 felbontású képet úgy, hogy még csak meg sem melegszik? Markolászod a meleg kezeddel és még talán tokban is van. Persze hogy nem tudja leadni a hőt.

szept. 12. 09:28
 4/21 A kérdező kommentje:

2/ ezt nem értem? mi a bajod?

Egy világméretű oldal / cég (docler SSC) It osztályán dolgozok 8 ált osztályal és a 8 órás munakrendem 30% át a játékszobába töltöm vagy biliárdozok a 2. on Nekem nincs semmilyen végzetségem csak mocsok nagy szerencsém és kitartásom és számomra az élet szórakozás és még élvezem is. Ez a válaszom neked és annyira válaszoltam a témára mint te nekem. Sajnálom a szerencsétlen kis életedet :S

szept. 12. 09:40
 5/21 A kérdező kommentje:

3/

Igen, ezt várom el 680 ezer forint ért, mivel olcsóbban a samsung a rog , az apple (iphone 14 pro) meg tudta oldani.

Mivel a hőelvezetést nem tudták megoldani és ebből lett a gond első hónapban még csak találgatás volt de utána reagálniuk kellet a 0.3 as frissítés után "Az Apple a várakozásoknak megfelelően kiküldte az iOS 17.0.3-at, hogy kiirtsa azokat a hibákat, amelyek miatt az iPhone-ok felmelegedtek" így aha elvárom hogy ne legyen 70 fokos a telefon.

Most gyilkosan forró a telefon képzelheted azelött milyen volt. 680 ért (az én modelem) ne gyuladjon már fel ez ugye elvárható a te mércéd szerint is vagy nem?

szept. 12. 09:44
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Azt kéne már felfogni, hogy egy telefon nem arra való, hogy ilyen csillivilli 3D játékokat tolj rajta. Egyáltalán nem is élvezhető olyan kis kijelzőn!
szept. 12. 09:50
 7/21 A kérdező kommentje:

6/

Ezt majd eldönti az aki használja.

65" Samsung 2024 es oled tv m van otthon de többet játszok az iphone 15 telefonomon mint a TVn ps5 el.

Ennek a telefonnak akkora kijelzője van kb mint a psp.m nek volt és azt meg pont azért csinálták hogy játsz rajta.

A világ legnagyobb piaca nem a pc-s konzolos játékgyár ... összeadva nem adják ki azt amit a telefonos generál így de a telefon biznisz szemmel de pontosan játékra van. Mindent a pénz hajt és minden biznisz a többi csak duma.

szept. 12. 10:01
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Legyen neked Karácsonyod! Nekem a telefon nem játékra kell. Arra a pár percre, amíg mondjuk a dokinál vagy valahol várakozok, totál elég egy szókereső. Aki meg a budira is beviszi a telefont, na az már tényleg érthetetlen számomra. De ha neked muszáj ilyen erős gameket tolni, akkor viseld el a melegedést!

Mondjuk a 65"-es TV meg erős túlzás, hacsak nincs 50nm-es nappalid.

szept. 12. 10:15
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

Vegyél hozzá kontrollert és akkor nem a telefont fogod a kezedben hanem a kontrollert, így a teló nem égeti a kezed és tud is hülni jobban.

A 14 pro is elmelegszik ha sokat nyomatsz egy durván hardverigényes játékot, meg az akármelyik csúcs samu is.

szept. 12. 10:31
 10/21 A kérdező kommentje:

nicns akkora de 30nm megvan és az 50" kevés volt persze ehhez az is közrejátszik hogy a szemem már annyira romlott hogy a 65" kényelmesebb nézni de annyira még nem rossz hogy keljen a szemüveg ez pont ilyen sz.r ügy számomra....

én nagyon sokat előszoktam venni a telefont játszani eddig Z foldot használtam na azon nem mondom jobb volt játszani de közel sem annyira "hosszútávú" telefon mint egy iphone bármennyire is szeretem az androidot és a samut az apple verhetettlen abban hogy 5 év mulva is telefon legyen.

szept. 12. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!