Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért 60Hz-es az iPhone 16...

Miért 60Hz-es az iPhone 16 kijelzője? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Miért maradt az Apple a 60Hz-es képfrissítésnél az iPhone 16-nál és a 16 Plus-nál? Meg fogja így venni bárki is? Szerintem gáz a 60Hz egy 600 ezer Ft-s telefonnál.

szept. 10. 20:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
39%

Mit nem lehet érteni azon, hogy az emberek többségét nem érdekli a 120Hz? Kicsit gördülékenyebb a kép, de ennyi.

A gyorstöltés sem mindenkinek lényeges. Én pl. egy régi, 10W-os adaptert használok, egy éjszaka alatt bőven feltölt.

okt. 12. 20:02
 32/40 anonim ***** válasza:
39%

Mit nem lehet érteni azon, hogy ez egy több százezer forintos telefon, és még a saját termékeiket is csúcskategóriásnak gondolják? "CSÚCSKATEGÓRIA"! És ebben az árkategóriában csak és kizárólag az iphone-nál van 60Hz, mindenhol máshol a 120Hz már ALAP. Mégis mennyiből telne, hogy egy 120Hz-es képernyőt tegyenek bele? Pár fillér.

Ha az emberek többségét nem érdekli, akkor nyugodtan vegyenek egy 40-50-60 ezres telefont. Ne védjünk már egy kicsinyes, fukar és kapzsi gigacéget...

okt. 12. 20:30
 33/40 anonim ***** válasza:
57%
31: Ezt érti az emberek többsége. Csak azt nem, hogy ha "még ennyit sem ad", akkor mi kerül ebben 3x annyiba, mint azok a telefonok amik ezt (is) megadják. Szóval hogyan képes az Apple fenntartani a "szoftver mellett mást nem adunk jó drágán" üzletpolitikát.
okt. 20. 15:23
 34/40 anonim ***** válasza:
22%
Mert pl. vízálló, vezeték nélkül tölthető, bitang jó a kamerája és sok-sok évig támogatott szoftveresen. Ami ezeket tudja Android az semmivel nem olcsóbb, mint az iPhone.
okt. 21. 08:31
 35/40 A kérdező kommentje:
#34 De, sokkal olcsóbbak: Pl. Samsung Galaxy S24 FE 200 ezer Ft és minden fent említett szempontnak megfelel: IP68, vezeték nélküli töltés, jó kamera, 7 év támogatás (több, mint az iPhone) és 120Hz. Mégis kb. feleannyi mint az iPhone.
okt. 23. 17:15
 36/40 Morzsi007 ***** válasza:

De az akkor is csak egy Samsung. 😁

Senki nem kényszerít megvenni az Iphone- vagy igen? Azt veszel, amit akarsz, ami tetszik, megfelel számodra.

okt. 24. 07:56
 37/40 anonim ***** válasza:
Nekem pl. a Samsung UI nem tetszik. Valahogy olyan gagyi kinézete van, főleg az ikonoknak.
okt. 24. 08:24
 38/40 A kérdező kommentje:

Ez csak egy példa volt a #34-es hamis állításának megcáfolására, mely szerint "Ami ezeket tudja Android az semmivel nem olcsóbb, mint az iPhone."

Írhattam volna más példát is.

okt. 24. 22:30
 39/40 Morzsi007 ***** válasza:
Kérdező, milyen Iphone-od van/volt, amit használtál? Ne kamuzz. 🤔
okt. 25. 06:39
 40/40 A kérdező kommentje:
#39 Mire írod, hogy ne kamuzz? Mikor kamuztam?
okt. 26. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!