Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért 60Hz-es az iPhone 16...

Miért 60Hz-es az iPhone 16 kijelzője? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Miért maradt az Apple a 60Hz-es képfrissítésnél az iPhone 16-nál és a 16 Plus-nál? Meg fogja így venni bárki is? Szerintem gáz a 60Hz egy 600 ezer Ft-s telefonnál.

szept. 10. 20:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

#20 Nézd, a 120Hz neked létkérdés, másnak meg nem olyan fontos. Ez egyéni preferencia kérdése. Én pl. soha nem vennék a számítógéphez IPS monitornál egyebet, más meg simán megvan a TN panellel, pedig olyan vacakok a színei és a betekintési szög, hogy csak na.

A Guccit és hasonlókat meg ne keverjük ide, mert az iPhone ugyan sokba kerül, de a jól optimalizált rendszerrel, az erős hardverrel és a hosszú támogatással azért bőven ad is. Míg egy Gucci csak pusztán márkanév, az nem nyújt annyival többet és nem annyival jobb minőség, mint amennyivel drágább. Kb 20% a ruha és 80% a márkanév ára.

okt. 11. 15:38
 22/40 anonim ***** válasza:
54%
mert a hulyek igy is megveszik
okt. 11. 20:47
 23/40 anonim ***** válasza:
54%
#21 Nézd, de keverjuk ide a guccit meg a hasonlokat, mivel az ifos ugyan ez, 20% telefon es 80% a márkanév ára.
okt. 11. 20:51
 24/40 anonim ***** válasza:
Nem jó arány, mert akkor szerinted a 60ezres telefonokhoz kellene hasonlítani az iPhonet, pedig még Androidból sem érdemes 100ezer alatt venni semmit. Ha hardver és támogatás tekintetében nézzük, akkor kb a 180 ezer körüli Androiddal lehet hasonlítani egy iPhone 13-t. Az meg akkor 72% telefon és 28% márka.
okt. 11. 21:11
 25/40 anonim ***** válasza:

"Ki nem xrja le? Max pár játék esetén van jelentős különbség, de ilyen gameket nem telefonon kell tolni."

De az iphone-ot azzal IS reklámozzák, hogy lehet rajta játszani!

[link]

"a 120Hz neked létkérdés, másnak meg nem olyan fontos" & "jól optimalizált rendszerrel, az erős hardverrel"

Minek erős hardver, ha nem is lehet kiélvezni/LÁTNI, mert csak 60Hz-es a kijelző? Engem az bánt, hogy van egy erős telefon, de ezt elcseszik azzal, hogy nem 120Hz-es kijelzőt tesznek bele. Mégis mennyibe telne nekik? Aprópénz. Nevetséges, hogy ebben az árkategóriában csak a iphone az, ami fillérb*szó és csak 60Hz-cel adja bizonyos telefonjait.

Nekem nem létkérdés a 120Hz, de nem is veszek 400 ezerért telefont, hanem csak 40 ezerért.

okt. 11. 21:25
 26/40 anonim ***** válasza:
40-ért csak elektronikai hulladékot kapsz, és nem minden iPhone 400ezer. Én a 14-et tavaly 280-ért vettem.
okt. 11. 21:36
 27/40 anonim ***** válasza:
54%
280 is nagyon sok egy telefonert, gondolom annak biztos megeri aki fel akar vele vagni 😂
okt. 11. 21:43
 28/40 anonim ***** válasza:

"Én a 14-et tavaly 280-ért vettem."

Én 280-at nem adnék ki egy telefonért, de ha mégis, akkor 120Hz alap lenne nálam. És a 16-osnál még mindig nem jutott oda az iphone, hogy ne 60Hz-cel szúrják ki a vásárlók szemét.

"40-ért csak elektronikai hulladékot kapsz"

Annyira azért ez nem igaz, 40 ezertől már vannak érdemleges telók. Már ha valakinek elég annyi, hogy rajta híreket olvas, közösségi médiafelületeket használ és youtube videókat néz, hétköznapi dolgokat csinál, akkor teljesen okésak. És ahogy olvastam itt a válaszokat, akkor elég is sokaknak.

És az a vicc, hogy 50 ezer körül már vannak olyan telefonok, amelyek 90Hz-es kijelzőkkel rendelkeznek! Például a Samsung Galaxy A05s 128GB 4GB RAM Dual (SM-A057F) és a Xiaomi Redmi 13C 256GB 8GB RAM Dual mobiltelefonok.

Nagyon zsugori az iphone, brutál drágán adják és még spórolnak is egy aprópénzes tételen.

okt. 11. 22:15
 29/40 anonim ***** válasza:

Engem nem zavart a 60amíg nem használtam ismerősöm 120hz-es telefonját.Azota nálam ez szempont.

Szóval ennyi pénzért ja,elvárnám.De megértem,hogy miert nincs benne.Valamivel jobbnak kell lennie a pronak

okt. 12. 09:45
 30/40 A kérdező kommentje:

#20 "amúgy meg a 600 000 Ft-os iphone-okba, mert mindenhol ezt írtad, 120Hz-es kijelző van"

A hivatalos boltban az iPhone 16 Plus 512GB 599 990Ft. Kerekítettem 10 forintot. Ebben 60Hz-es kijelző van. Inkább te tájékozódj!

Azt, hogy évekre el van maradva a csúcskategóriától, nem csak a 120Hz hiányára értettem. Pl.: USB 2.0, gyorstöltés hiánya (a 39W ma már nem számít igazán gyorsnak), dual SIM hiánya, stb.

A szoftvertámogatás, amit mindig példának szoktak felhozni sem igazán kiemelkedő. Ráadásul még nem is igaz, mivel csak a 16-os széria kapja meg, pl. az Apple Intelligence-t, tehát a régebbiekre nem jönnek az új funkciók.

okt. 12. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!