Milyen samsung telefon lenne a legjobb?
Kéne már egy új telefon, és úgy tudom, hogy a samsung a legjobb androidos. Csakis android jöhet szóba, az iost utálom.
Olyan kéne, ami gyors, nagyon jó kamerája van, (videózok youtubera) jó akksival rendelkezik és elég új az operációs rendszere (android 11+).
A tárhely nem nagyon számít, a mostanim 32 gigás és a fele sem telt be. De azért örülök, hogyha van rajta hely.
Szeretném, ha strapabíró kijelzője lenne valamennyire, mert a mostani képernyője elég durván betört már 2x is üvegfólia alatt! Pedig nem jellemző hogy leejtsem.
Nem gamertelefon kéne, nem játszok rajta soha, meg annyira nem is kell erősnek lennie, csak ne törjön be egy érintés miatt.
Olyan 150-180 ezerig lenne jó.
És 16/lánynak kellene normális, mindennapi használatra.
Köszönöm, ha tudtok tanácsokat adni! ❤️
Nekem is Samsungom van, jó, de nem gondolom, hogy létezik olyan, hogy a legjobb Androidos márka. Manapság 32GB tárhely csak az alsó kategóriában fordul elő.
Itt van egy lista a tavaly vagy idén megjelent, 250 és 350 USD közötti árú Androidos telefonokról, amiknek a leírásában szerepel hogy "glass", sajnos ennél jobban itt nem lehet, ajánlatos tovább szűkíteni ("refine" felül) pl. kamera tulajdonságaira, bár a számok nem mindig tükrözik a minőséget (csak a tesztek).
"...mostani képernyője elég durván betört már 2x is üvegfólia alatt! Pedig nem jellemző hogy leejtsem."
Akkor mitől törik be? Nekem még soha egy telefonom képernyője se tört be - egyiket se ejtettem le soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!