Honor 90 vagy Xiaomi 13T vagy Samsung s23 ? Nincsennek nagy igényeim, sima felhasználo vagyok aki szeret fényképezni. Véleményeket és érveket kérek!
Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok, de nem igazán értek hozzá... Samsungom van most is, de az S23-ra sajnálom a pénzt, hasonló tudással keresek telót.
A fent említetteken kívül is fogadok javaslatokat hogy 250ezer ft értékben mit érdemes most venni.
Köszi :)
Kezdjük s23 vs xiaomi.
A xiaomi egyetlen előnye a gyorsabb töltés, nagyobb kijelző.
Gyakorlatilag ennyiben ki is fújt, összes többiben a Samu a nyerő
S23 vs Honor
A honor egyel régebbi és gyengébb snapival van felszerelve, vagyis megintcsak mindenben a Samu nyert.
Igazából a Samuval egyik sem összehasonlítható!
Teljesen más kategória már.
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Samsungot egyedül az ára miatt tettem a sor hátuljára, nem szerettem volna 300at adni érte. Még egy kérdés ... az A54 is jobb mint a felsorolt előzőek, ha már Samsungnál maradunk?
A 3 kiszemelt telefon közül én is egyértelműen az S23-at javaslom! Egyetlen hátránya talán, hogy csak 8 GB ramja van, de az is pöpecül tudja vinni a szoftvert, főleg hogy processzorban meg abszolút a legjobb van benne, ami manapság telefonban lehet: Snapdragon 8 Gen 2, ráadásul annak is egy speciális, direkt a Samsung S23-as szériára optimalizált verziója! Ezen kívül vízálló és 8K-ban is tud videózni, ezekkel is jobb a másikaknál! És nem feltétlenül kell 300 ezret kiadni érte, normális webshopokban is van kicsit olcsóbban, MobilCorner-nél 280 ezerbe kerül!
Xiaomi 13T-t nem ajánlom, bármennyire is überszupernek tűnik, de eleve az hogy MediaTek-processzor van benne, nálam például már kiesik, annak a legrosszabb a technológiája!
A Honor 90 egy egész jó középút lehet: 1200p kijelző, 200 MPx kamera, és 12-16 GB ram különösen vonzóvá teszik, mindezt bőven 200 ezer Ft alatt elgondolkodtató telefon, de például üzemidőben is gyengébb a másikaknál, illetve árához mérten a processzora is csak középkategóriás! De legalább Snapdragon !
Illetve még figyelmedbe tudom ajánlani Xiaomi-ból a sima 13-at: csúcsprocesszor, vízálló, 8K-videózás, de az S23-tól meglepően jobb képminőség, és mindegyiktől jobb üzemidő, legolcsóbban 270 ezer Ft körül kezdődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!