Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Tab A7 Lite...

Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 tabletről Mia vèlemenyetek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyengusz, de hétköznapi feladatokra ok. 50 alatt korrekt, többet nem fizetnék érte.
2021. nov. 17. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem játékra kell!
2021. nov. 17. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát a cpu kár, hogy MT. A ram úgy ahogy elegendő, de lassan már 6gb lesz az alap. A kamerára nem gyúrtak rá, de ez egy Tab esetén nem baj. Ha rajzolásra kell, akkor ne ezt válaszd: tudsz rajta rajzolni, de jobb az erre való digitális rajztábla.

Hogy jobban értsd, télen hordhatsz sportcipőt, de megfagy benne a lábad, jobb a csizma.

2021. nov. 17. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Netezni filmeket nézni!
2021. nov. 17. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Arra tökéletes lesz :)
2021. nov. 17. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A kérdés bár már régi, de még sok helyen kapató, újonnan és használtan is, mivel kifutó széria, elég jó árban beszerezhető. Én pl. 35-ért találtam egy teljesen újat, ennyiért szerintem megérte.

Ami pozitívum, hogy megkapta az Android 14 verziót, bár ennél többet már nem fog kapni, ezen viszont még jópár évig menni fog minden alkalmazás. Jelenleg a sok éves Android 7-es táblagépemen is (sok)minden működik, ebből kiindulva ez is évekig jó lesz.

Az akkumulátora elég jó, szó szerint egész napos aktív használat után merül csak le estig, sokan nem is fogják naponta tölteni.

A kompakt mérete miatt vettem meg, mivel majdnem mindenhová magammal viszem. Pontosan ugyanakkora, mint a régi 8 colos tabletem, a szegély viszont kisebb, így 8,7 colos a kijelzője. Szó szerint a legkisebb táskákba is elfér, én nyaktáskába teszem, egyáltalán nem kényelmetlen vagy nehéz ebben hordozni. Mobiltelefonhoz képest sokkal nagyobb a kijelző és jobb a tartalomfogyasztás rajta.

A sebessége lassabb az otthon használt nagyobb táblagépemhez képest, de streamingre, YouTubera és böngészéshez megfelel. Erre is kell nekem, meg a hordozhatóság lényeges szempont.

máj. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!