Samsung A54 tulajok mennyire vagytok megelégedve a telóval? Megvennétek mégegyszer?
Figyelt kérdés
Pro-kontra jöhet.szept. 1. 12:49
11/16 Ypszilon1980 válasza:
Nekem több, mint 1 éve van A54, semmi baja, gyors, nem lassú, pedig fullban megy, kb. 1-2 hetente kapcsolom csak ki, vagy indítom újra. A kamerája is teljesen jó, nem olajfestmény, bár az is igaz, hogy telefonnal nem igazán fotózok, csak pillanatnyi eseményeket, ha a fényképezőgépem nincs nálam. Nekem egy bajom van vele, ezt egyébként én A70, A52-nél sem vettem észre, hogy ha melegszik mondjuk napon, nagy melegben akkor teljesen szinte minimálisra csökkenti a kijelző fényerejét, de lehet az normális, csak nekem szokatlan.
12/16 anonim válasza:
"ha melegszik mondjuk napon, nagy melegben akkor teljesen szinte minimálisra csökkenti a kijelző fényerejét, de lehet az normális, csak nekem szokatlan."
Mindegyik telefon ezt csinálja, ha melegben, tűző napon használod. Igen, igen, még mielőtt jönne valaki, az iPhone XR is. A túlmelegedéstől védi magát a telefon. Ezt a nagy melegen kívül akkor is el tudod érni, ha intenzíven használod, pl. több száz fényképet elkattintasz rövid időn belül.
13/16 Ypszilon1980 válasza:
#12: Jó, ezt nem is gondoltam hibának egyébként.
14/16 anonim válasza:
Imádom, amikor valaki egy iphone-hoz hasonlít egy középkategóriás androidos eszközt.
Egyébként nálunk két A35 van (nagyjából ugyanazt tudja), és nincs vele semmi probléma. A12-ről váltva ég és föld a különbség
15/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszett, ezért el is adtam 2 hónap után. Ormótlan, ronda, zsebben nehéz készülék. Teli van nem kívánatos szeméttel, mindet le sem lehet törölni. A Samsung pedig pofátlanul kémkedik és gyenge a privacy
16/16 anonim válasza:
Én is eladtam a francba. Nehéz és ronda szappantartó. Gyenge a processzor és a rendszer is minden koreai és egyéb szart felpakol. De legalább le lehetne törölni mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!