Ha veszek egy tabletett, az helyettesíti az okos telómat?
Figyelt kérdés
Pdf olvasásra, és filmezésre kellene csak, de a nagyobb kijelző miatt, jobb rajta olvasni, és filmezni mint a telómon.
Netre ott van a pc-m, és a plazma tvm.
aug. 25. 11:19
11/19 anonim válasza:
A telfonon képernyőjét lehet tükrözni a tv-re
12/19 anonim válasza:
#8 Van azért olcsóbb alternatíva is, Pl. egy Surface Go, már ha tényleg cél egy PC kiváltása (a teljesítményük persze nem túl jó, de kérdés, hogy mit kellene kiváltania, lehet, hogy egy még gyengébbet).
13/19 anonim válasza:
Surface Go-t azért ne nevezzük egy lapon egy Ryzen 5-ös notebookkal. Remélem csak viccnek szántad.
14/19 anonim válasza:
Olcsóbb alternatívát írtam, ha jól emlékszem. A kérdező olvasni és filmet nézni akar rajta, esetleg (visszafogott teljesítményű) PC-t kiváltani. Már hogy lenne vicc?
15/19 anonim válasza:
Úgy, hogy X86_64-es architektúrán mások a követelmények, mint ARM-en. Ezért bukott meg mindenféle hasonló próbálkozás.
16/19 anonim válasza:
Hogy jön ide az ARM? A Surface Go-ban is x86 van. Csak a Surface Pro néhány változata ARM-os.
17/19 anonim válasza:
Pont úgy, hogy Pentium Gold és társaival szerelt vackok többnyire jó pénzért. Ami ARM alatt megvalósítható olcsón, az X86_64 alatt kevésbé. Fölig energia hatékonyan. Surface Go széria nemzetközi nem igazán tartalmaz olcsón AM4/AM5 vonalat.
18/19 anonim válasza:
Nemzetközit nem akartam oda, csak autocorrect.
19/19 anonim válasza:
Egyrészt annyiban igazad van, hogy a teljesítményükhöz képest egy kicsit drágák, de azért van egy pár cucc, ami nem olcsó benne, pl. az infrakamera (arcfelismeréshez), a magnéziumház, stb. Másrészt elismerem, nem voltam pontos, a szériára gondoltam, mert még régebbi modelleket is lehet kapni. A Go 2-től már vannak erősebb processzorok is, pl. Intel N200 a Go 4-ben. De mivel mobil eszközökről beszélünk, felesleges idekeverni az asztali processzorokat (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!