Ha veszek egy tabletett, az helyettesíti az okos telómat?
Pdf olvasásra, és filmezésre kellene csak, de a nagyobb kijelző miatt, jobb rajta olvasni, és filmezni mint a telómon.
Netre ott van a pc-m, és a plazma tvm.
De a tablett, kb olyan mint egy mini pc?
Igen itt kérdezem első, mert akinek van tabja, az értelmesen leírja hogy kitudja e váltani a 4" okos telóm.
1. vagyok. 10 éve vannak tabletjeim (már a negyedik), hát persze hogy kivált egy 4 colos telefont még egy 7 colos tablet is, minden sokkal kényelmesebb rajta, 10 coloson meg főleg. Tarts a kezedben egy vékony könyvet, és képzeld el, hogy az egy tablet.
Ebook-olvasóm is van, most ugyan nem használom, de csak erős fénynél, azaz kint, szabad ég alatt, vagy ablak mellett gondolom, hogy jobb, mint egy tablet. De azon nem nagyon lehet böngészni, filmet nézni meg főleg, és viszonylag drágák is.
"De a tablett, kb olyan mint egy mini pc?"
Olyan mint egy nagy telefon.
Buta az oprendszere, ahhoz hogy tudjon helyettesíteni egy PC-t.
Amit leírsz arra neked egy érintő kijelzős notebook kell, 2in1.
De ha ennek sokallod az árát a hardverapró tele használt üzleti 2in1 gépekkel.
“és filmezésre kellene csak, de a nagyobb kijelző miatt”
“Netre ott van a pc-m, és a plazma tvm.”
És például tv-n miért könnyebb netezni, mint tableten? Szerintem tv-n kicsit körülményesebb a gépelés...
A nagyobb méret miatt viszont: a telefon képét ki lehet vetíteni (tükrözni) tv-re!
Szóval szerintem “ebenguba”, mit mire használsz, de tény, hogy egy tablet sose jön rosszul! Nem fix, de én is fontolgatom, hogy talán majd veszek egyet, netezésre és filmnézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!