Renik96 kérdése:
Pár hónapja vásároltam egy SD kártyát a telefonomba, amire már rengeteg képet áthelyeztem, és a napokban megjelent egy rendszer üzenet, hogy probléma van az sd kártyával,miért van ez?
Figyelt kérdés
Ha rákoppintok az üzenetre, akkor azt írja, hogy formázni kell az SD kártyát, de akkor minden törlődik. Készítsek biztonsági mentest,de nem is tudom megnézni a képeket, akkor mégis hogy?
Van rá esély, hogy valahogy meglehet menteni ezeket a képeket?
aug. 23. 14:53
1/9 anonim válasza:
Számítógépen próbáld a képeket a kártyáról leszedn.
Milyen kártya? 1000 forintos 100 gigás?
2/9 Szirty válasza:
Sajnos ilyesmi bármikor előfordulhat.
Az adatmentést a "bármikor" előtt kell(ene) elvégezni.
Legalábbis az a biztos...
3/9 A kérdező kommentje:
Laptopon is próbáltam, de sajnos ott sem sikerült. 512 gigás, de most nem tudom megnézni milyen márkájú
aug. 23. 18:21
4/9 anonim válasza:
Gondolom Temu, vagy Shein.. kamupendrive
5/9 Szirty válasza:
"kamupendrive"
"...vásároltam egy SD kártyát"
6/9 anonim válasza:
Temun, Sheinen azok ugynazok, okoskodjál máshol
7/9 Szirty válasza:
Lehet hogy csak felületesen fogalmaztál...
8/9 anonim válasza:
Mindegy hogy kártya van pendrive. A lényeg, hogy Kérdező ráb4szott az fukarkodásra.
9/9 anonim válasza:
"Pár hónapja vásároltam"
Azóta hányszor mentettél róla ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!