Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatótól lehet...

Melyik szolgáltatótól lehet kártyát venni amit be tudsz aktiválni 18 év alatt?

Figyelt kérdés

#dhdhdb
aug. 22. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ilyen. Ha nem vagy cselekvőképes akkor nem köthetsz szerződést.
aug. 22. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Csak szülő tudná neked aktiválni, vagy egy 18 évet betöltött ismerősöd.

Én is aktiváltam kártyát ismerősnek régebben. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, nem kell vizetni, nem terhelnek rád semmit, stb stb... Annyi, hogy ha nem fogod fizetni, akkor tiltják a számot és így lehet megszüntetni ezeket az eldobható kártyákat. Ennek ez a rendje, módja.

De te 18 éves korod alatt nem fogod tudni aktiválni, mert nem köthetnek veled szerződést, pedig nem egy nagy dologról van szó.

aug. 22. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy 1-es is írja: jogilag cselekvőképesnek kell lenned. Ez 18 év felett van, vagy alatta is lehetséges ha megházasodsz.

"pedig nem egy nagy dologról van szó"

Nem a dolog nagysága a lényeg. Ha nem cselekvőképes vagy korlázototan cselekvőképes akkor nem köthet szerződést. Vagy ha kötött, az semmis.

aug. 22. 19:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Most néztem a Yettel oldalán hogy 14 év felett már tudsz kártyàt aktiválni, ez igaz lehet?
aug. 22. 20:11
 5/6 Szirty ***** válasza:
100%

"be tudsz aktiválni 18 év alatt"

Általában nem tart ennyi ideig. Néhány perc az egész.

aug. 22. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

"Általában nem tart ennyi ideig. Néhány perc az egész."

Ez jó! :-D

aug. 22. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!