Akik a kínai telefonokat ellenzik (pl. Xiaomi-t, Poco-t, stb.), mi a kifogásuk azok ellen? Akik ellenzik a kínai készülékeket, milyen más konkrét készüléket ajánlanának 120E HUF-ért, ami jó is?
Tudom, él a közhiedelemben az, hogy ami kínai, az csak gagyi lehet.
De mik a valóságon alapuló ellenérvek?
Vannak ismerőeim, akik azt mondták, hogy a kínai készülékekben és szoftveres rendszerben nagyobb valószínűséggel lehetnek beépített kémprogramok, ők azért nem vennének olyat. Ezen én csak nevettem egyet.
" a kínai készülékekben és szoftveres rendszerben nagyobb valószínűséggel lehetnek beépített kémprogramok, ők azért nem vennének olyat. Ezen én csak nevettem egyet."
Pedig ez igaz, de nem sokkal kisebb a valószínűsége annak, hogy a nagyobb márkák esetén is cigányútra mennek a személyes adataid. Sajnos egy ilyen világban élünk, ezzel tisztában kell lenni, és az érzékeny adatokat ennek megfelelően kell kezelni.
nålam csak Motorola,google pixel,Samsung telefonok lehetnek
Xiaomi telefon volt nålunk soha többet lassu vacak
az uj nokia is volt az sem rossz .
"szeretnek rászarni a xiaomira csak mert olcsobb. Minőségben viszont egy szintben vannak."
Mivel nekem volt mindkettő, így látom a különbséget. Nem éri el a SAMSUNG minőségét, azonos árkategórián belül. Nekem nem presztizsből kell telefon, rohadt mindegy milyen márka, én adtam esélyt a kinainak, nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!