Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Netfone roaming mobilnet...

Netfone roaming mobilnet működik eu-n belül?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének mert az oldalukon erről semmit nem találtam. Az ÁSZF meg elég átláthatatlan ebben a témában. Milyen költsége van ha egy szomszédos eu-s országában pl mobilnetezek?

2024. aug. 19. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
2024. aug. 19. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Igen, működik. Az ÁSZF-ből ki lehet bogarászni, hogy mennyi az EU-s adatkeret az egyes csomagokban: [link]

A II/A mellékletet nyisd meg.

2024. aug. 19. 15:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2024. aug. 20. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, különosen, hogy ez nem kehetőség, hanem törvény, amit az EU roaming szabályozás reguláz. Jelen állás szerint az alábbi a felhasználási arány a belföldi net terhére: 1GB/1GB, 4GB/4GB, 20GB/11GB, 50GB/16GB, 100GB/18GB.

Mivel árbeli különbség nincsen, már csak ezért sem lrtem, hogy miért nem kerestél egy személyes értékesítőt a Netfone-nál. Nem a központi oldalt, vagy idegen boltost. Biztos közvetlen ismerősöd között is van, de tuti a barátod barátja az. Facebook-on kérdezz rá! Próbáld ki! Na, ő még ünnepnap is elérhető a privát mobilján, ha nagy a gáz. Nem kell az ügyfélszolgálatot hívni, gyik-ot, ászf-et böngészni. Jövőre nézve hasznos infó.

2024. aug. 20. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Netfone APN beállításra keress rá a googlin, mert anélkül nem talál fel a netre külföldön (de ez a kiküldött sim-kártyéd melletti kísérőlevélen is rajta volt, ha még megvan).

Adatroaming, vagy adatbarangolést keresd a mobilodon és engedélyezd, behogy a telód zárjon ki. Ja, és nézd meg, hogy a telefonod internethasználatánál nem raktál-e be adatroaming limitet, mert hiába enged a szolgáltató, ha a telefonod korlátoz ;)

2024. aug. 20. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok netfone-os, éppen most mérlegerlem, hogy az legyek-e, ezért köszönöm a válaszod.
aug. 21. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!