Telefontartó álvány videozáshoz 1 db volt a MM-ben, 17ezerert. En ezen lehidaltam. Hol erdemes venni ilyesmit? Vagy ennek ennyi realisan az ara?
Én meg az ilyen kérdésektől hidalok le. Semmit nem írsz hogy milyen kellene. Stabilizálni akarod, vagy csak statív kell, vagy monopod?
A 17 ezres sokallod, vagy túl kevés?
Ezt tudom ajánlani:
Ha olcsón akarsz vásárolni, nem a MM-ban kell keresgélni. Kapsz a feléért is. Vagy a harmadáért. Vagy a negyedéért. Minőségben lehet különbség, de egy telefont mind elbír.
Köszi hogy írtatok!
Abszolut nem ismerem ezeket. Nem is igazàn tudom, hogy mit tudhat egy ilyen azon felül, h megtartja a telefont, és lehet állítani a magasságàt. Kb ennyit szeretnék. Rendszeresen kell magamat videoznon egy képzés miatt mostanában és amiatt van rá szükségem.
Egy ilyen is hasznos lehet. Kicsi és sok helyre fel lehet rögzíteni vele a telefont. Korlát, faág, bútor, stb. Megáll a saját lábán is, úgy is rá lehet tenni valamire.
Amit 5. írt azt felejtsd el. Ezek a hajlítható lábas cuccok mind kikopnak nagyon hamar. Gyengék, nem tartanak eléggé.
A 6-é egy űűűűbergagyi cucc.
1-es által linkelt teljesen jó ha fel tudod rakni valahova.
Ha nem, akkor kell valami normálisabb statív hogy biztosan álljon a telefon. Egyrészt be lehessen állítani egyenesre és ne remegjen ha valaki elmegy mellette, másrészt ne boruljon fel, mert durván összetörik a telefonod.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, a tanácsokat! Jól esik, hogy próbáltok segíteni.
Igazából bent kellene megállnia a földön, illetve a kertben a füvön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!