Olyan telefontartó szíj, amely mellkasra erősíthető (pl. vlogoláshoz, futáshoz)?
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnék ehhez hasonló mobiltartót venni?
Egy vlog projekthez lenne rá szükség.
Amit linkeltem, az se rossz (ha nincs jobb, akkor megveszem azt), viszont létezik ilyenből esetleg diszkrétebb kinézetű?
Illetve nem ismerem ezt a fruugo webáruházat, elég szarnak tűnik, szóval lehet máshonnan rendelném meg.
Köszi a tippeket.
2023. júl. 13. 12:24
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, de közben találtam emagon is (csak ott más a neve...), de talán megbízhatóbb, mint ez a fruugo valami.
Mondjuk örülnék, hogyha kicsit diszkrétebb kinézete lenne.
2023. júl. 13. 21:06
4/6 anonim válasza:
Megvetted végül? Bevált a terveidhez?
5/6 A kérdező kommentje:
Szia, igen megvettem azt a mellkasra erősíthetőt, de nem jó :( Még sima sétálásnál is annyira ugrál le-fel a telefon, hogy értékelhetetlen a videó minősége.
Inkább veszek majd egy selfie botot vagy nem tudom.
2023. nov. 21. 21:49
6/6 anonim válasza:
Pont ezt akartam volna írni, hogy szerintem ez nem valószínű, hogy be fog jönni, pláne futás közben. Próbálj meg egy Osmo Mobile vagy hasonló stabilizátort, de a futás még azoknak is nehezített terep, mert túl sok a fel-le mozgás, amit nem nagyon tud kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!