Vettetek már univerzális telefontartót biciklire? Ha igen,akkor hol?
Ilyenről még nem hallottam eddig.
Nekem egy doogee s110-re kéne.
Ami mondjuk nem túl pici.
Egyaránt összezárhatónak kellene lenni a telefonra,na meg a bicajra rögzítésnél is.
Vettem. E-bike nál...
Igazábol semmi extra, széthúzható és bele kell szorítani a telefont.
5000 Ft kb..
Arra viszont figyelni kell, hogy a kamera szenzoroknak nem tesz jót a folyamatos rezgés és tönkremehez pl a kép stabilizátor is. Szóval olyan telefont ami a fő telefonod én nem tennék bele. Illetve persze egy esés is lehet és odakenni a 300-400 ezres telefont fájó..
Itt nem igen látok univerzálisat.
Illetve típusokra van,sok az iPhone.
De akkor nem rakom bele.
Nem akarom tönkretenni a telefont.
Így találod meg:
KLS Navigator okostelefon tartó
Nekem egy olcsó telefon van benne amin elfut az app ami méri a sebességet, meg ilyesmi.
Drága telefont nem érdemes bocajra rakni.
A telefon az ember kezében,zsebében is simán rázkódik.
Ennyire tönkretenné?
Dehogy rázkódik annyira.. teljesen más hogy a zsebedben van mint az, hogy állandó apró rezgés éri a bicajon. Persze nem törvényszerű, hogy tönkremegy.. se jót nem tesz neki.
Tudod olyan ez mint a HDD.. nem biztos hogy tönkremegy ha srégen van és nem vízszintes vagy függőleges helyzetben csak növeled az esélyt.
Nem ajánlatos, teleszkópos kerékpárra sem olyan telefont rögzíteni, amiért kár lenne.
Noha létezik ilyen kormánycsillapító is:
De még így is meggondolandó.
Ennyi erővel a zsebemben is rázkódik,mikor biciklizek.
:(
"Ennyi erővel a zsebemben is rázkódik,mikor biciklizek."
Nem figyeltél jól.
Ne tedd a kormányra, ha jót akarsz. Tőlünk duzzoghatsz és ráteheted, ez csak egy jó tanács volt.
Ha megígéred, hogy ráteszed és utána nem jössz panaszkodni, akkor mi sem foglalkozunk vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!