Ez az egykezes mód, lényegében mindegyik telefonon van erre valamilyen gesztus. Így összemegy a kép és egy kézzel is átérsz mindent.
aug. 8. 00:31
3/9 anonim válasza:
Egykezes mód
iPhone-on már nincs ékezet meg helyesírási ellenőrző? 😂
aug. 8. 01:04
4/9 anonim válasza:
#3: Miért, eddig volt? Nem tudom, én soha nem használtam, de az elmúlt 10 évben akinél szóvá tettem, hogy pár ékezet azért elférne a szövegében, mind azzal védekezett, hogy neki iPhone-ja van...
3-4. Ez emberfüggő, nem telefon. Aki nem veszi a fáradtságot hogy ékezetet írjon, meg normálisan írjon és ne csak odaböfögjön valamit az droidról sem, meg ájfónról sem fog normálisan írni. De az ilyenek még szóban sem tudnak rendesen kommunikálni.
aug. 8. 07:24
6/9 anonim válasza:
#4 Enyémen volt, mondjuk nem is a gyári billentyűzetet, hanem az ezerszer jobb GBoard-ot használtam.
aug. 8. 08:51
7/9 anonim válasza:
Mindegyik billentyűzeten van ékezet, bár azt én is meg tudom erősíteni, hogy a létező leghitványabb billentyűzettel és autocorrecttel az Apple rendelkezik a világon. Én is elég hamar felraktam rá egy Gboardot, kb. ég és föld a kettő...
aug. 8. 10:35
8/9 anonim válasza:
Ez az egykezes mód, ami elvileg arra hivatott, hogy ne kelljen kéztartást váltanod, hogy a képernyő tetején elérd a sávot. Nekem eddig szándékosan nem sikerült előhoznom, mindig csak véletlenül és szerintem marha idegesítő.
Nagyon régi funkció ez. Ha minden igaz az iPhone 6+-al jött be, vagy a 8+-al.
Mindig elcsodálkozom hogy az ilyen emberek akik a telefonjukat sem tudják kezelni és még csak arra sem képesek hogy megkérdezzék, vagy az interneten utánanézzenek hogyan tudnak meguknak egy kenyeret megkenni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!