Most váltottam androidról iPhonera, milyen "rejtett" alkalmazások, dolgok vannak benne amik androidban nincsenek, és hasznosak lehetnek számomra?
Rászeretnék jönni az összes új dologra ami az iPhoneomban van, és ebben kérném segítségeteket, hátha valaki már váltott vagy csak alapból iPhoneos és tud segíteni
iPhone 13 a készülék
Hátmostnemtom milyen rejtett funkciókra gondolsz... Sosem volt droidom, úgyhogy nem tudom mi van az iPhoneonon ami droidon nincs.
Fogd magad és nyomkodd végig az összes menüpontot a beállításokban, nyomkodd végig az összes gyári app minden funkcióját. Ha valamiről nem tudom mi az, vagy mire való, akkor kérdezd meg. Vagyunk néhányan itt akik tudunk válaszolni. Nyugodtan nyomkodd, elrontani nem tudod a telefont.
Illetve a youtubeon keress rá az iPhone trick and tips kifejezésre. Lesz pár órányi megnézendő videó :D
Haha, iCloud biztos nincs droidon. :)
Meg Safari, Siri, ilyenek.
Semmi olyan nincs benne egyébként amit rejtegetnek a droidosok elől, nehogy mindenki iPhone-t vegyen amint kitudódik ...
Ha csak ezért költöttél rá, kár volt.
Kb. olyan, mint a párom a kocsijával tolatva áll be az udvarra, én szembe. Ő egyenesen áll ki, nekem meg tolatni kell. A végeredmény ugyanaz.
Melyik appok fizetősek iPhoneonon?
Az nem ér, hogy letöltöd valahonnan a tört appot és felteszed droidre!! :)
Ami a doiron ingyenes, az az iPhoneonon is ingyenes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!