Multisim kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok, volt egy telekom előfizetésem, most rendeltem mellé egy galaxy watch6 órát és multisim szolgáltatást, kaptam mellé ajándékba 2 db sim-et.
Ez meg is érkezett, de fizikai kártya, az órám pedig e-simes. Hogyan tudom beállítani? Ráadásul azt írja még online hogy nincs aktiválva, hívjam az ügyfélszolgáltatot..
aug. 6. 10:58
1/3 anonim válasza:
Az. nem ajándék, hanem az az előfizetéshez tartozó SIM.
A telekom fiókodba belépsz és csinálsz magadnak eSIM-et.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez fura, mert párosítottam az órát a sim nélkül a telefonommal, és tudok vele telefonálni, meg üzenetet küldeni. Ez hogy lehet? Wifi nélkül is működik, tehát veszi a mobilnetet... Ki érti?
aug. 6. 13:01
3/3 A kérdező kommentje:
á, rájöttem, mert össze volt kapcsolva wifin. Hívtam őket, de csak személyesen tudom aktiválni a multisimet, ezek szerint van mégegy köröm :)
aug. 6. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!