Multisim, e multisim pármuzamos használata?
MultiSIM-et csak havidíjashoz tudsz rendelni, dominohoz nem.
Viszont ha a legnagyobb korlátlan netre fizetsz elő, akkor amellé KETTŐ MultiSIM is jár, ingyen.
Így összesen HÁROM SIM kártyán használható a korlátlan net. Jobban megéri, mint az alap net+MultiSIM, Mert árban kb. ugyanannyira jön ki.
És igen, a SIM kártyák egyszerre is működnek.
Egyszerre nem. Pont ez a lényege. Ez érvényes a hívásra és az adatforgalomra.
A multisim azt jelenti hogy át tud kapcsolni a két eszköz között.
Nem pedig egyszerre működik a kettő.
A Duonet tudott olyat amiről te beszélsz, csak az már vagy 4 éve bezárt.
A Tablet/Laptop MultiSIM ára 2990 Ft/hó.
Milyen neted van náluk, hogy 7000-ért van korlátlan caomagod?
990 Ft/hó az "alap" MultiSIM, ami 1 mbit/sec sebességet ad, vagyis inkább csak okosórához, vagy csak hanghíváshoz való.
A teljes sebességgel működő MultiSIM ára 2990/hó/MultiSIM.
A fullos csomag mellé ingyen jár a két teljes sebességgel működő MultiSIM.
Hívni egyszerre csak az egyiken tudsz, viszont az adatkapcsolar egymástól függetlenül egyszerre is működik.
Egyszerre három eszközön működik (Fő SIM + kettő MultiSIM) . ha az egyiken telefonálsz, addig a másik kettőn csak netezni tudsz.
Ha nem vagy vonalban és valaki hív, akkor egyszerre kicsörög minden eszköz.
Hívást indítani is tudsz bármelyik SIM-ről, a hívott félnél mindig az "eredeti" számod jelenik meg.
Kedves 5! köszönöm a leírást. :)
Igen, ezt nem tudtam még "felfogni", hogy mondjuk a lányom egy e-smimmel, de a saját telefonján tud-e hülye tiktokozni,stb, miközben megmarad a dominoja. hívást nem fogad rajta, és akkor ennyi. De így műxik akkor.
Kérlek, asszem s csomag korlátlan nettel. 7300-at ír az applikáció, de a számlán sztem még kevesebb van. 2019es csomag. :) :)
Viszont valószínűleg, hogy MultiSIM-et már csak új csomag mellé fog engedni a rendszer, így marad a magasabb havi díj.
De egyébként szerintem valamilyen kedvezményed tuti van, mert korábban is 10.000 körül voltak a korlátlan netek.
persze, de akkor azt a netet visszaadom, benn az üzletben mondták, hogy routerbe is tehető a multi, tehát 2 készüléken lehet korlátlan net, és otthon, a mostani árért. ( 7300 az itthoni korláltlan, és 3000 körül van a saját 6 Gb-om, plussz ,még havi 20-3 e volt a Lányomé) ha a 7300ast visszaadom, az új legnagyobb nekem 10300 lesz, 3 db kártyával. Elég jó így... :D
mégegyszer köszi a segítséget. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!