Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudom e aktiválni a multisimet...

Tudom e aktiválni a multisimet úgy, hogy aktív is maradjon a telefon visszacserélése után?

Figyelt kérdés
Egy Xiaomi 11t Pro-t használok, viszont vettem egy Samsung Galaxy Watch 4 Lte okosórát. Elvileg az ekg és a vérnyomásméréstől el kell búcsúzzak, hacsak nem szeretnék telefont cserélni...Ez eddig rendben. A hivatalos leírás alapján, a multisimet is kizárólag csak samsunggal lehet használni, viszont külföldi oldalakon találtam olyan kommenteket, hogy elég csak egy samsungba átrakni ideiglenesen a simed amíg aktválod, majd nyugodtan vissza teheted az egyéb márkájú telefonodba, az órában lévő multisim innentől aktív marad. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Nem szeretnék potyára díjcsomagot módosítani, ha nem muszáj.

2022. máj. 11. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
A MultiSIM bármilyen eszközben aktiválható, teljesen független a használt eszköztől
2022. máj. 11. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:

"A hivatalos leírás alapján, a multisimet is kizárólag csak samsunggal lehet használni"

Linkeld már ezt a "hivatalos leírást". A multisim tetszőleges sim kártyát fogadó eszközben használható.

2023. ápr. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!