T-Mobile! LG G2 telefon visszacserélése?
nem, szerintem még benne van a 14 napban! Biztos hogy visszaveszik? És visszaadják az árát is? Ha ez így van, valaki megnézné nekem hogy T-mobilenál Next-M aranytárskártyával most mennyiért tudnék htc one-t venni?
Én hülye vagyok ehhez.
Utolsó válaszoló vagyok! Bocsánat, az kimaradt az előző válaszból h csak akkor ervenyes a 14 nap, ha online rendelted. A T-mobile oldalán ezt írják: Visszaadhatom az online rendelt árut, ha mégsem tetszik?
Igen, a vásárló a kézhezvételtől számított 14 napon belül meggondolhatja magát, és üzleteinkben leadhatja a terméket vagy postán visszaküldheti azt.
Az oldalukon nem láttam Next M aranytarskartyas díjcsomagot csak sima next m-est (14990ft/hó): ezzel a Htc-t 9990 ft kezdoreszlettel 20x2000 torlesztovel tudod kihozni.
És van a Next S aranytarskartya (5490ft): azzal a Htc kezdoreszlete 19990ft, és 10x6000 a törlesztő!
Nem tudom melyikre gondoltál! Én egyébként azt mondom, h ne sajnald a Htc-t, mert két ismerősöm is küzd vele. A két "gomb" ami a Htc felirat két oldalán van baromi nehezen erzekel, és elég sok a tipushibája!
Bocsánat az ekezetek miatt :P!
Előző vagyok megint!
Megtaláltam a Next M aranytarskartyat, viszont csak akkor tudod megnézni h mennyiért tudod kihozni a htc-t ha belepsz a t-mobile oldalára. Ha simán a készülék menüpontból keresed a Htc-t akkor nincs a dijcsomagok között csak a sima M! A tarifák menüpontból kell kikeresni...csak én most rendeltem telefont, és nekem nem engedi!
Sztem az a megoldás, h eladod...és megveszed a htc-t.
tapasztalatból...
Bemész a T-be, és aranyosan, kedvesen előadod, amit itt..persze legyen nálad a komplett gép, tokkal-vonóval, szerződés,stb.. az erő legyen veled.
járj szerencsével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!