Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapom meg és küldi...

Mpeter87 kérdése:

Miért nem kapom meg és küldi el az üzeneteket a Messenger?

Figyelt kérdés
Samsung telefonon nem kapom meg az üzeneteket, ha pedig én írok ennyi történik: "Küldés folyamatban". Az appot már töröltem, újra visszatettem, telefont frissítettem, jeleztem a Metának, és igen, van internet. Mi lehet a megoldás?

#Samsung #Messenger #küldés folyamatban
2024. aug. 5. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha csak elkezded az egeret húzni bal egérgombban, átvált kijelölésre. A folyamatosan kijelölteket másolni is lehet, és akár beilleszteni egy szövegfájlba archiválás gyanánt.

Viszont egyszerre max. 25 kijelölést kezel. Így 25-ösével törölhetsz.

Szeintem jobb mint egyesével.

2024. aug. 9. 16:28
 12/15 A kérdező kommentje:
9, 10, 11-es: sajnos fogalmam sincs miről beszélsz. Nekem a messenger nem működött a telefonomon. Azóta kaptam segítséget. A messenger beállításaiban volt a probléma megoldása.
2024. aug. 16. 11:26
 13/15 anonim válasza:
Kérdező, megírnád mi lett a megoldás? Mit kellett be/át állítanod?
2024. aug. 16. 11:40
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as: persze. Aki segített azt mondta, hogy a messenger app beállításaiban be volt állítva, hogy energiatakarékos módban ne frissítsen a háttérben. Ezt kellett kikapcsolni és a probléma megoldódott.
2024. aug. 17. 13:03
 15/15 anonim válasza:
Értem, köszönöm, hogy leírtad.
2024. aug. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!