Ha zárolt képernyőre jön értesítés, fel lehet úgy oldani, hogy nem nézem meg az értesítést és ha újra lezárom ugyan úgy ottmarad a zárolt képernyőn?
Figyelt kérdés
(Iphone)aug. 3. 21:58
1/5 Theo válasza:
Az én telefonommal ez lehetséges. A legtöbbnél is ilyesmit tapasztaltam. Nekem ott marad amíg nem nyitom meg vagy törlöm.
2/5 anonim válasza:
Persze, a lebegő / push értesítéseket kell engedélyezni, és akkor ott a felső menü sávon megfognak jelenni és meg is tudod nézni rákoppintás nélkül.
Ameddig nem koppintasz rá vagy húzod el, az addig ott marad a felső sávon.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 hol tudom beállítani?
aug. 3. 23:12
4/5 anonim válasza:
Minden telefonban más az a baj, viszont Beállítások, Értesítések vagy Jelzések, vagy Egyéb jelzések.
Esetleg van, hogy Magában az alkalmazásban kell beállítani, olyankor Magát az alkalmazásra nézz rá a Beállításokban és ott az rétesítéseinél az alkalmazásnak állítsd be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!