Mi zöröghet benne?
Figyelt kérdés
Lepottyant a telefon a kezemből ugyanis mellé tettem a zsebemnek.
A tetején ahol a beszédet hallani valami zörög benne.
Ha össze nyomom kicsit az ujjaimmal akkor nem hallani.
Samsung Galaxy A 53 as.
Köszi szépen a válaszokat!
Amúgy ha hívok hallani benne,de olyan "fémes "hang is halkan hallatszik .
aug. 2. 16:44
1/4 DEETH_AA válasza:
Mindegyik telefont ha megrázod és közelről hallgatózol halatszik egy zörgés, a kamerának az alkatrésze miatt, teljesen normális.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
Éppen akartam írni az észrevételemet amikor olvastam.
Kamera módban nincs "zörgés", kamera mód nélkül van.
aug. 2. 17:57
3/4 anonim válasza:
"Amúgy ha hívok hallani benne,de olyan "fémes "hang is halkan hallatszik ."
Ha az esés előtt nem volt ilyen fémes hang, akkor valószínűleg sérült a beszédhangszóró az esés során.
4/4 anonim válasza:
Édes jó ég... mi zöröghet benne? A világon bármi. Lepattant belül egy darab ragasztó/szigetelés/valami műanyag rögzítőelem/sérült a handszóró/sérült valamelyik kamera, stb. A világon bármi is lehet. Lélekben készülhetsz egy telefon cserére, előbb-utóbb ki fog derülni, hogy mi tört el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!