Samsung Galaxy A53 mobilt mire érdemes cserélni?
Lényeges lenne a minél jobb (64-200MP) kamera, a sima micro Sd kártyával bővíthető memória, illetve a nagy méret (minimum 160mm), illetve a Google támogatás.
Vodafone-nál vagyok és max 15eFt havi törlesztőrészletet tudok vállalni.
IPhone nem opció, azt nem akarok.
Nem rossz telefon a Note 20 Ultra, de én biztos nem vennék. 4 éves már, lejárt a támogatása.
Akkor már S23 Ultra vagy S24 Ultra, attól függ mire van kereted.
"Lényeges lenne a minél jobb (64-200MP) kamera"
A kamera által készített felvételek minősége nem áll egyenes arányosságban a megapixel számmal. Értsd: van olyan 12 megapixeles mobil kamera, ami lényegesen jobb egy random 200 megapixelesnél.
Az SD kártyás bővítést pedig jobb ha elengeded, lényegében a teljes mobilpiacot kizárod vele, alig néhány gyártó, alig néhány terméke ad még SD kártya helyet, azok is jellemzően az alsó kategóriás telefonok.
A nagy mérettel nem lesz problémád, manapság az összes telefon egy tepsi.
Ha A53-mad van, akkor kapásból jó alternatíva az A55.
Vodafone-nál venném, s havi 15eFt keretem van a törlesztőrészletre.
Amik szóba jöttek, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro+, a Honor 90 és a Samsung Galaxy A55. Jobb ötlet híján ezek közül kell választanom.
Teljesen hozza az elvártat. A53hoz képest nincs sok eltérés, de azzal is elégedett voltam, csak már időszerű volt cserélni.
Szóval, igen, nekem bevált az A55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!