Megéri még 2024-re Samsung Galaxy A53 5G-t venni?
Nejem telója épp karácsony előtt halt meg, amikor már kiköltekeztünk ajándékokra szánt összeggel. Elfizetése van Telekomnál, + a lakás Telekom előfizetés, családi csomag is a nevén van, így ott vette meg havi részletre, kedvezményekkel az A54-et. Nagyon elégedett vele! Jó választásnak tűnik ár/érték tekintetében.
Én szintén amondó vagyok, kis anyagi különbség esetén érdemes a drágábbat választani, ha műszaki szempontból jobb választás. Hosszútávon kell gondolkodni, pár ezer forint különbség jelentheti, hogy kihúzza az újabb telefon 2 évig, miközben a régebbi, gyengébb típusnak kicsi erre az esélye. Mondom mindezt úgy, hogy egy ideig osztályvezető voltam a Media Marktban, épp a telefon, fotó-videó részlegen. Ár/érték arány legyen a legfőbb szempont a kiszemelt átkategóriában.
Telefon esetén azért nehéz kérdés ez, mert a sürgősség behatárolhatja a anyagi lehetőségeket. Ha nem tervezett vásárlás, amikor lehet takarékoskodni a cél érdekében, hanem hirtelen kell egy új készülék, akkor le kell nyelni a békát és az olcsóbbat kell megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!