Kinek éri meg megvenni egy "csúcskategóriás" telefont?
Lassan eljön a telefonvásárlás ideje és nem igazán tudom, hogy mit válasszak, mert nem értek hozzájuk. Ezzel el is mondtam, hogy én csak egy átlag user vagyok, tehát nem használnám ki szerintem a drága telefont sem. Évekig iPhone-okat használtam, míg a 7-es széria amit használtan vettem gsm üzletben, megadta magát. Pénzem nem volt akkoriban újra így vettem egy Huaweit Mate 20 lite-ot. Ezt annyira megszoktam és megszerettem 5 év alatt, hogy most is középkategóriás Honorokat nézegetek, ám fél szemmel rá-ránézek a régebbi (12-es) iPhone-okra is. Árban nem nagy a különbség, viszont nem tudom tudásban mennyivel jobb egyik a másiknál. Mint mondtam én soha nem voltam hasra esve az iPhone-tól, mert nem a tudása miatt vettem, hanem a divat miatt.
Van esetleg valamilyen támpont ami alapján választhatnék szerintetek? Vagy ilyen "mentalitással" egyszerűbb és jobban járok, ha veszek egy közepes tudású Honort? Hol jönne ki az előnye egy iPhone-nak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!