Iphonet szeretnék venni. Melyik típus érné meg ebben az árkategóriában?
Figyelt kérdés
Maximum 180ezret szánnék rá. Ebben az árban láttam SE2, SE3 és felújított darabokat is.júl. 18. 15:45
1/7 anonim válasza:
SE2020-as a céges telóm. Egész kellemes a mérete. Nekem bejön. Ha nincs extra igényed egy telefonra akkor tök jó.
Ha már picit szebb képeket is szeretnél készíteni akkor inkább a felújítottak közt nézzél szét. Ha van Pro változat akkor azokat.
2/7 anonim válasza:
Az SE-ket hagyd a francba, egyetlen, de tényleg egyetlen előnyük, hogy kicsik. Ha már nagyon picike telefont szeretnél, akkor ennyiért lehetnek használt 13 Minik is, azok még kisebbek is és nem egy ezeregy éves telefon újra eladott változatai.
Egyébként túl sok választásod nincs: ennyiből lehet venni használt iPhone 13-mat és 13 Minit, leginkább ezeket lenne érdemes. A 13 Pro már nem fér bele, 12-es sorozatból én meg már nem vennék semmit.
3/7 anonim válasza:
Android. Ez a verzió jó, és nem telárazott.
5/7 anonim válasza:
Jó állapotú 12-13ast szerintem kaphatsz ennyiért.
6/7 anonim válasza:
Nekem volt SE 2020-as iPhone-om, őszintén szólva nem ajánlom. Ha kis méretű telót szeretnél, akkor 12/13 mini. Ha a teló mérete nem fontos annyira, akkor a 12-t vagy a 13-at ajánlom, talán lehet kapni ilyen árban. Most így hirtelen nem tudom mennyibe kerülnek, de talán még belefér a 12 Pro is. A 12/13-as szériát nézd, ha a Pro nem fér bele a keretbe akkor a sima verzió. SE-t semmiképp ne vegyél, ha nem szeretnél csalódni.
7/7 anonim válasza:
Én 12-t vásároltam év elején 190-ért és teljesen meg vagyok vele elégedve. Felújított 13-at tudsz venni, mert nagy előrelépés a 12-höz képest, viszont én nem vagyok híve a felújított/használt telefonoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!