Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen varrógépet ajánlotok?...

Milyen varrógépet ajánlotok? Konkrét márka/típus, vagy árkategória érdekelne.

Figyelt kérdés
Háztartási varrógépet szeretnék venni. Napi szinten használnám táskavarrásra (néha bőr), javításra, lakástextilek varrására. Ami extrára biztosan szükség van, az az egylépéses gomblyuk, néhány díszítő öltés, könnyen be lehessen tenni az orsót (nem tudom pontosan hogy hívják, amikor fekszik a bobbin és csak bele kell tenni az orsót és látom pontosan mennyi cérna van még rajta), könnyű szervizelhetőség, megbízhatóság és strapabírás a mindennapi használat miatt. Árat azért nem írok, mert többek között pont arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit kéne rááldozni. (Szakboltban megkérdezem majd, de a használók véleményére is kíváncsi vagyok).
2014. febr. 16. 17:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!